Ethereum (ETH) Fiyatında Büyük Düşüş: “Beklentiyi Al Haberi Sat” Mı Yaşanıyor?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH), yaşanan Merge güncellemesinin ardından son 24 saatlik periyotta %7,5 düşüş yaşadı. 

Ethereum’da uzun zamandır beklenen Merge güncellemesi TSİ dün sabah saatlerinde gerçekleşti. Güncellemenin ardından Ethereum fiyatında yaşanan düşüş, akıllara “beklentiyi al haberi sat” düşüncesini getirdi.

Normal şartlarda Bitcoin fiyatı ile hemen hemen aynı düşüş performansını gösteren Ethereum, Bitcoin %1,5 düşüş yaşamasına karşın daha sert bir düşüş yaşadı ve ilk 100 kripto para arasında en çok düşüş yaşayan 6. kripto para birimi oldu.

Ethereum Teknik Analiz/ 1 Günlük Grafik

50 günlük hareketli ortalamasını aşağı yönlü kıran Ethereum yazım esnasında 1.474 dolardan işlem görüyor. Merge güncellemesinin yaklaşmasıyla birlikte son düşüşün ardından birçok kripto paradan ayrışıp 2 katına yükselen Ethereum, yeni dibinin ardından “daha yüksek tepe” yapamadı.

Ethereum’un düşüşüne devam etmesi durumunda 1.410 dolar ve 1.270 dolar seviyelerinin destek olarak çalışması beklenirken bu seviyelerden yükselmesi durumunda ise “önce düşen” trendine ardından 1.780 ve 2.000 dolar seviyelerinden tepki alması ön görülüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum (ETH) Fiyatında Büyük Düşüş: “Beklentiyi Al Haberi Sat” Mı Yaşanıyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!