Blockchain kahini XY Labs’in hisse senetleri SEC kayıtlı platformda işlem görecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2012 yılında kurulan bir blokzincir şirketi, hisse senetlerini sermaye piyasaları için hazırlanmış blokzincir tabanlı alternatif bir alım satım platformunda işleme açıyor. 

XYO protokolünün ardındaki blokzincir şirketi XY Labs, A Sınıfı hisse senetlerinin, broker şirketi tZERO Group’un alternatif alım satım sistemi olan tZERA ATS yan kuruluşunda işlem görmeye başladığını açıkladı. 

Blokzincir kâhini veri sağlayıcısına göre, şirket hissedarları ilk kez denetlenen bir alım satım platformunda XY Labs hisselerini alıp satabilecek. XY Labs CEO’su Arie Trouw, bu durumun hissedarlara düşük işlem ücretleri ve sürekli likidite gibi birçok fayda sağlayacağını belirtti. 

tZERO ATS, ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu’na (SEC) kayıtlı bir aracılık şirketi, aynı zamanda da ülkenin Finans Sektörü Düzenleme Kurumu ve Menkul Kıymetler Yatırımcı Koruma Kurumu üyesidir. Şirket, Ethereum blokzincirinde akıllı sözleşmeleri kullanıyor ve dijital olarak geliştirilmiş menkul kıymetler sunuyor. 

tZERO CEO’su David Goone, ekibinin ürün tekliflerini genişletme konusunda XY Labs ile iş birliklerini sürdürmek istediklerini söyledi. Goone, ayrıca konuya ilgili olarak “Sunulan varlıkları ve platformu kullanan yatırımcı sayısını artırarak, platformumuzda dijital menkul kıymet alım satımını büyütmeye çalışıyoruz,” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Blockchain kahini XY Labs’in hisse senetleri SEC kayıtlı platformda işlem görecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!