Hit-Boy ve James Fauntleroy, NFT Sektörüne Giriş Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Universal Music Group, Bored Ape Yacht Club NFT çizimlerine dayanan karakterlere sahip Metaverse grubu Kingship’in Beyonce, Jay Z ve Bruno Mars gibi yıldızlar için şarkılar yapmış iki gerçek müzik yapımcısını işe aldığını duyurdu. Grammy ödüllü yapımcılar Hit-Boy ve James Fauntleroy, Kingship’in müzik yapımcıları olarak resmi olarak NFT pazarına katıldılar. İki ikonik şarkı yazarı, Web3 sahnesinde grubun ses yönünü denetleyecektir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Hit-Boy ve James Fauntleroy Kingship NFT Koleksiyonuna Destek Verecek!

Müzik yapımcıları Hit-Boy ve James Fauntleroy, Kingship NFT projesine ortak yapımcı olarak katıldılar. James Fauntleroy, birçok Grammy ödüllü şarkı yazarıdır. Ayrıca, Bruno Mars’ın 24k Magic’i ile Yılın Şarkısı Grammy ödülünü alan ilk saf yapımcıdır. Ödüllü bir arkadaşı olan Hit-Boy, Jay-Z, Rihanna, Travis Scott ve daha fazlası için hit plaklar üretmektedir. Ödüllü sanatçılar birlikte süper grubun müzikal evrimini şekillendirecektir. Ayrıca bunu yapmak için yeni ekip, Kinfship’in ana yapımcısı Mutant DJ Arnell ile iş birliği yapacaktır.

M&M’in şekerleme şirketiyle yapılan bir kampanyanın parçası olarak ağustos ayında yayınlanan Kingship için bir teaser filmi, insanlara proje için yaptıkları müziği ilk kez duymalarını sağlamıştır. Temmuz ayında Kingship, 5.000 Ethereum anahtar kartı vererek kendi NFT deneyine başlamıştır. Yapılan açıklamalara göre bu kartlar, NFT’ler tarafından kapılan benzersiz içeriğe ve gelecekteki deneyimlere erişim sağlayacaktır.

Kingship Projesi

Kingship, müzik merkezli bir sanal süper gruba erişim sağlayan 5.000 NFT anahtar kartından oluşan bir koleksiyondur. Şu anda Kingship grubu, nadir bir Mutant Maymun ve üç nadir Bored Ape koleksiyonundan oluşmaktadır. Ayrıca her anahtar kartı NFT sahibi, Hit-Boy ve James Fauntleroy’un rehberliğinde üretilen özel şarkılara erişebilecektir. Dahası özel bir topluluğa ve daha benzersiz içeriklere erişim kazanacaktır.

Yapılan açıklamalara göre, dijital varlıklar farklı nadirliklerle gelecektir. Örneğin, dört Kingship grup üyesinin her biri için bir anahtar kart seçeneği bulunmaktadır. Bunlar sırasıyla, Arnell, Hud, Captain ve King olarak sıralanmıştır. Kingship NFT koleksiyonu ağustos ayında piyasaya çıkmasıyla beraber tükenmiştir. Proje şu anda OpenSea Muzik kategorisinde 1 numarada yer almaktadır.

Hit-Boy ve James Fauntleroy, NFT pazarına katılan tek ikonik üreticiler değildir. Aslında, NFT müzik sektörünün yaz boyunca giderek daha fazla tür ile tanındığını gördük. Örneğin, Florida Georgia Line’ın baş vokalisti Brian Kelley kendi NFT müzik kulübünü kurdu. Bunun dışında David Guetta, Stage11’in dünya çapındaki hayranlarına müzik temalı Metaverse deneyimi yaratma girişimine katıldı. Snoop ve Eminem kendi NFT’leriyle şarkı klibi çektiler. Kısaca NFT kullanım alanları müzik sektörünü çok yakından ilgilendirmeye devam ediyor diyebiliriz.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hit-Boy ve James Fauntleroy, NFT Sektörüne Giriş Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!