Varlık Yöneticisi Stone Ridge, Bitcoin Fonunu Kapatma Kararı Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Varlık yönetim şirketi Stone Ridge Asset Management, yapılan yeni bir SEC bildirimine göre kendi kurduğu bitcoin (BTC) fonunu kapatmaya hazırlanıyor.

Stone Ridge Asset Management, Stone Ridge Bitcoin Strategy Fund’ı 2019 yılında kurmuştu. Fonun stratejisi o tarihten beri bitcoin vadeli işlem sözleşmelerine yatırım yapmak oldu.

Şirketin SEC’ye yaptığı bildirime göre bu fonun önümüzdeki ay içerisinde tasfiye edilmesi planlanıyor.

Stone Ridge’in bitcoin fonu, 2019 yılında kurulmuş olmasına rağmen bu süreç içerisinde kayda değer bir büyüme gösteremedi. Bitcoin fiyatında yakın zamanda yaşanan düşüşün ve belki de sektördeki diğer rakip firmaların etkisiyle, Strone Ridge’in fonunda sadece 2,3 milyon dolar değerinde varlık bulunuyor.

Stone Ridge 2012 yılında Ross Stevens tarafından kurulmuş, 2017 yılına gelindiğinde ise kripto para sektöründe çalışmalar yapan New York Digital Investment Group (NYDIG) kurulmuştu. Her iki isim de Stone Ridge Holdings Group’a bağlı çalışıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
1
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Varlık Yöneticisi Stone Ridge, Bitcoin Fonunu Kapatma Kararı Aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!