Rarible, Tezos NFT’leri için Bu Token’ı Kabul Edecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çok zincirli NFT pazarı Rarible, bir ödeme yöntemi olarak DOGA’yı kabul edeceğini açıkladı. Bu girişim, kullanıcıların DOGA ile Tezos NFT’lerini kolayca satın almalarına olanak sağlayacaktır. Girişim oyna ve kazan mobil oyununun ne kadar etkili hale geldiğini göstermektedir. Ayrıca DOGAMI için ileriye doğru atılmış büyük bir adım olarak kabul edilmektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Rarible Doga’yı Platformuna Entegre Etti!

Dogami Tezos Blockchain’de bilinen en büyük NFT oyna ve kazan AR mobil oyunudur. Ayrıca DOGA bu oyunun yerel token’ıdır. Bu entegrasyon aracılığıyla oyunun oyna ve kazan topluluğu, DOGA kullanarak Rarible’dan doğrudan satın alımlar yapabilecektir. Bununla birlikte, koleksiyonların satıcılar tarafından DOGA token’larında da listelenmesi mümkün kılınacaktır. Koleksiyonlar arasında Alpha Series 1 ve 2 Dogami boys, DOGA Bones ve GAP X DOGAMI oyun içi aksesuarları bulunmaktadır.

Rarible kurucu ortağı ve strateji başkanı Alex Salnikov konuyla alakalı açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘ekibimiz, NFT ekosistemini oluşturan benzersiz toplulukları güçlendirmeye kendini adamaktadır. DOGA’yı pazarımıza bir ödeme şekli olarak entegre etmek ve (oyun içi) varlıklara erişilebilirliği artırmak, hem Rarible’ın hem de Dogami ekipleri için önemli bir başarıdır’ dedi. Dogami tarafından yapılan açıklamada da ‘dünyanın önde gelen NFT pazarlarından biri olan Rarible ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz. Dogami’nin pazaryeri dışında ilk kez DOGA ödemeleri yapılıyor. Ayrıca Rarible’nin aylık 2,5 milyon ziyaretçisi bu ödemeleri kullanabilecektir’ denildi.

Platformun aylık 2,5 milyon kullanıcısı bulunmaktadır. Kullanıcılar, tercih ettikleri takdirde Tezos cüzdanıyla Rarible’a kolayca bağlanabilmektedir. Sonuç olarak, oyun içi aksesuarlar ve NFT’ler satın almak için DOGA’da kesintisiz ödeme gerçekleştirebileceklerdir. Ayrıca kullanıcılar, tüm Tezos tabanlı NFT’leri DOGA ile satın alabilecek ve satabilecektir. Platform zaman içerisinde yeni anlaşmalarında da yer alacağını bildirerek, birçok firmayla görüştüğünü bildirmiştir. Ayrıca, NFT sektörünün büyümesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler.

Dogami Oyna Kazan Oyunu

Dogami, ilk evcil hayvan odaklı oyna kazan oyunudur. Bu kapsamda kitlesel pazarda oyna kazan AR mobil oyunu olarak bilinmektedir. Dogami’de evcil hayvan severler, 3D köpeklerini sahiplenip büyüterek DOGA kazanmaktadırlar. Oyun 2021 yılının ortalarında Max Stoeckl, Bilal El Alamy, Adrien Magdelaine ve Kristofer D. Penseyres tarafından ortaklaşa geliştirilmiştir.

Şirket, Ubisoft, Animoca Brands ve The Sandbox gibi dünyaca ünlü yatırımcılar aracılığıyla 6 milyon dolarlık bir finansman desteği toplamıştır. Ayrıca, oyununun ilk NFT koleksiyonu 12.000 köpek avatarından oluşmaktadır. Koleksiyon satışa sürüldükten sadece birkaç saat içinde tamamıyla tükenmiştir. Ayrıca bu hızlı satış, Tezos NFT platformlarında işlem gören koleksiyon hacminde 1 numaraya yükselmesini sağlamıştır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Rarible, Tezos NFT’leri için Bu Token’ı Kabul Edecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!