Huobi, Monero gibi gizlilik odaklı kripto paraları platformdan kaldıracak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Huobi, anonimliği artırılmış para birimlerine (AEC) uygulanan yasal baskıların artması nedeniyle gizlilik odaklı yedi kripto parayı listelemeden kaldıracak.

Borsa, aralarında Dash (DSH), Decred (DCR), Firo (FIRO), Monero (XMR), Verge (XVG), Zcash (ZEC) ve Horizen (ZEN) gibi kripto paraların olduğu bazı varlıkları platformundan kaldıracağını açıkladı.

Söz konusu token’lar için yatırma işlemleri 12 Eylül’de durdurulacak, platformdan kaldırma sürecine ise 19 Eylül’de başlanacak. Kullanıcılara bu kripto paralar için açık emirlerini iptal etme talebi iletilirken, borsa listelemeden kaldırma tarihinde mevcut tüm emirleri iptal edeceğini ve miktarın kullanıcıların spot hesabına aktarılacağını açıkladı.

Huobi, hizmet verdiği 100’den fazla ülkedeki yasalara uyma çabaları kapsamında böyle bir karar aldığını duyurdu. Şirket bu adım ile hem güncel finansal düzenlemelere hem de şirketin Token Yönetim Kuralları’na uymaya çalışıyor.

“Alım satım gizleme veya askıya almadan” bahseden Madde 17(16), Huobi Global’e token alım satım işlemlerini aşağıdaki koşullarda gizleme veya askıya alma hakkı veriyor:

“Token gizlilik odaklı token ise, çevrimdışı imzaları desteklemiyorsa veya node kaynak kodları açık kaynak değilse.”

Borsa, söz konusu token’lar için vadeli işlemler, marjlı işlemler, ETP, OTC ve alım satım botu hizmetlerini de durdurduğunu doğruladı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

1
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Huobi, Monero gibi gizlilik odaklı kripto paraları platformdan kaldıracak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!