Chicago Bulls NFT Koleksiyonunu Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Chicago Bulls, 2021 yalında yayınladığı altı yıllık şampiyonluk geçmişine sahip Chicago Bulls Legacy Series adlı NFT koleksiyonundan bu yana yeni bir girişim gerçekleştirmemiştir. Yapılan duyuruya göre takım, yeni bir NFT koleksiyonuyla beraber Web3’e geri dönüyor. Bu ayın sonundan itibaren Bulls, logosunu yeniden yaratan 23 sanat eserinden oluşan bir NFT koleksiyonu yayınlayacaktır. NFXhaber olarak, koleksiyonun detaylarını sizin için derledik.

Chicago Bulls NFT The Aurochs ile Piyasalara Geri Dönüyor!

Sorumlu ekip, 22 Eylül’de Coinbase pazarında The Aurochs adlı NFT koleksiyonunu açık artırmaya çıkaracağını açıkladı. Açık artırmaların başlangıç ​​fiyatı 0,2 ETH olarak belirlendi. Ayrıca yazının yazıldığı esnada bu değer yaklaşık olarak 320 dolara denk gelmektedir. Kazancın yüzde 40’ı Bulls’a, yüzde 40’ı sanatçılara, yüzde 10’u NBA’e ve yüzde 10’u da Chicago gençlerine yardım eden kar amacı gütmeyen bir hayır kurumuna verilecektir. Bulls logosunu kağıda yorumlayan Claire Salvo, 1990’larda Bulls takımının bir hayranı olarak büyüdüğünü belirtmiştir. Ayrıca Salvo, ‘sporcuların popüler kültür ikonları haline geldiği bir dönemdi ve o dönem benim için nostaljik bir dönemdi’ dedi.

Bulls’un altı şampiyonluk yüzüğünün resimlerini içeren önceki NFT koleksiyonu, sahipleri için birçok IRL aracı içeriyordu. Yeni NFT koleksiyonu, eski NFT serisi için herhangi bir yardımcı program açıklamamıştır. Herkes merakla bu sorunun cevabını beklemektedir. Ancak takımdan henüz bir geri dönüş bulunmamaktadır.

NFT koleksiyonu bazı kritereler çerçevesinde tasarlanmıştır. Bunlardan bazılarına örnek verecek olursak ilk olarak, Bulls logosu 23 farklı Web3 sanatçısı tarafından dizayn edilmiştir. Ayrıca sanatçılar Chicago yerlileri arasından tercih edilmiştir. Koleksiyonun ilk lansmanına Bobby Hundreds, Gxng Yxng of Ghxsts ve Deadfellaz kurucuları katılacaktır. NFT logoları gerçek Bulls logosundan ayrı tasarlanacaktır.

Spor Dünyası Web3 Teknolojilerine Büyük İlgi Gösteriyor!

Genel olarak, spor endüstrisi Web3’e büyük ilgi duymaktadır. Ancak bu sektörün çok az kısmı basketbol kadar bu işle ilgilenmektedir. Şu anda, NBA Web3’te en bilindik girişimlerle anılmaktadır. Bunlar NBA Top Shot, birkaç Web3 video oyunu ve NFT koleksiyonlarından oluşmaktadır.

Örnek vermek gerekirse, birkaç gün önce NBA yeni bir NFT iş birliğine imza atmıştır. NBA, fantezi basketbol NFT oyunu için Sorare ile iş birliği yaptığını bildirmiştir. Sorare milyarlarca dolar değerinde NFT fantezi futbol pazarına hakimdir. Bu sebeple iş birliği oldukça önemlidir. Başka bir örnekte, NBA ve Niantic arasındaki iş birliği bulunmaktadır. Şirketler iki ay önce, Metaverse için temel oluşturan teknoloji olan bir artırılmış gerçeklik oyunu yaratacaklarını açıklamıştır. Ayrıca oyunu mobil cihazlar için kullanılabilir hale getirmeyi planladıklarını belirtmişlerdir. Dahası girişim sayesinde kullanıcı avatarları için özel NBA kıyafetleri de satın alınabilecektir.

Chicago Bulls’un ikinci NFT koleksiyonu, ünlü NFT sanatçılarının eserlerini öne çıkardığı için Web3 alanına özel büyük bir kazançtır. Ayrıca liglerin Web3’e girmesi, bireysel ekiplerin projeler oluşturmasını engellememektedir. Bu da Bulls’un en büyük avantajı olarak kabul edilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Chicago Bulls NFT Koleksiyonunu Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!