Milyarder Olacağını Düşünen Yatırımcıların Yüzde 70’i Gibi Büyük Bir Çoğunluğu Kripto Paralara Sahip -Anket

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’li araştırma şirketi The Harris Poll tarafından gerçekleştirilen yakın tarihli bir anket, kripto para yatırımcılarının büyük bir çoğunluğunun kendilerini potansiyel milyarder olarak gördüklerini ortaya koydu.

The Harris Poll, 15-17 Temmuz tarihleri arasında “Americans & Billionaires Survey” başlıklı bir anket gerçekleştirdi. Z kuşağından (18-24 yaş) 184, Y kuşağından (25-40 yaş) 560, X kuşağından (41-56 yaş) 470 ve boomer jenerasyonundan (57+ yaş) 775 kişi olmak üzere toplamda 1.989 ABD’li katılımcının yer aldığı ankette kripto paralar ile ilgili detaylar dikkat çekti.

Anket, katılımcıların %60’ının bir gün milyarder olacağını düşündüğü ve %40’nın ise milyarderlerden nefret ettiği sonucuna ulaştı.

Milyarder olacağını düşünen katılımcıların %44’ü gelecekte bunu yapabilecek finansal araçlara sahip olduklarını iddia etti. Gerekli finansal araçlara sahip olduğunu düşünen katılımcıların %71’lik gibi büyük bir kısmını ise kripto para yatırımcıları oluşturdu.

Milyarder olacağına inanan kripto para yatırımcılarının büyük bir çoğunluğunu Z kuşağı katılımcıları oluştururken uzmanlara göre sonuçlar, genç nesillerin artık ana akım finansal sistemlere güvenmediğini gösteriyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Milyarder Olacağını Düşünen Yatırımcıların Yüzde 70’i Gibi Büyük Bir Çoğunluğu Kripto Paralara Sahip -Anket
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!