Animoca Brands, Finansman Turunda 110 Milyon Dolar Topladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain oyun firması Animoca Brands, yeni bir finansman turu düzenledi. Şirket Temasek, Boyu ve GGV Capital liderliğinde düzenlenen finansman turunda 110 milyon dolar topladığını duyurdu. Ayrıca şirketin birkaç kurumsal yatırımcıya dönüştürülebilir banknotlar ihraç ederek fon topladığı belirtilmiştir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Animoca Brands Finansman Turunu Tamamladı!

Animoca Brands, şirketin ağustosta 100 milyon dolar toplamasının ardından bu ay 110 milyon dolar topladı. Yakın zamanda açıklanan son sermaye artırımında, Temasek, Boyu ve GGV Capital’in tura öncülük ettiği belirtilmiştir. Ayrıca Mirae Asset Management ve True Global Ventures’ın da tura katıldığı açıklandı. Hong Kong merkezli kripto oyun, NFT ve risk sermayesi şirketi Animoca Brands (AB), kripto kışına rağmen yatırım turlarıyla büyümeyi başardı. Şirketin Animoca Brands KK (Animoca Brands Japan) olarak bilinen Japon yan kuruluşu, Japonya’nın en büyük bankası MUFG’den ve Animoca Brands KK’nin ana şirketi AB’den 45 milyon dolar topladığını açıkladı.

Açıklanan duyuruda Animoca Brands, Temasek, Boyu Capital ve GGV Capital’in firmaya tavsiyelerde bulunacağını ve şirketlerin Animoca Brands iş ve sermaye planları hakkında bilgi vereceği açıklandı. Ayrıca Web3 ve Blockchain oyun şirketi, yeni sermayeyi stratejik satın almalar için kullanacaktır. Dahası yatırımlar ve ürün geliştirme, popüler fikri mülkiyetler için güvenli lisanslar alanlarını araştırdığı bilinmektedir. Firma yakın zamanda ki açıklamasında açık Metaverse’ü desteklemeyi hedeflediğini detaylandırmıştır.

Animoca Brands’ın kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Yat Siu, şirketin son 12 ayda kayda değer bir büyüme kaydettiğini açıkladı. Ayrıca ‘Animoca geçen yıl bir şirket olarak önemli ölçüde büyüdü. Yeni yatırımcılarımız, Web3 endüstrisinde dijital mülkiyet haklarını geliştiren dünyanın önde gelen şirketini kurarken stratejik tavsiyede bulunmaktadır. Ayrıca bakış açısına katkıda bulunacaklar’ dedi.

NFT Gelişmeleri Sektörü Üste Taşır mı?

NFT’ler ve Web3, geçen yılın en yüksek seviyelerinden bu yana 2022’de piyasa değerinde ve genel ilgide önemli bir düşüş yaşamaktadır. Geçtiğimiz 30 gün boyunca cryptoslamio’dan alınan NFT satış verileri, satışların 543,77 milyon dolara ulaştığını gösterdi. Ancak ulaşılan rakama rağmen önceki aya göre yüzde 20,05 düşüş yaşanmıştır. Google Trendler’de, ‘Web3’ arama terimi 19-25 Aralık 2021 haftasında 100 ile en yüksek puanı aldı. 4-10 Eylül 2022 verileri, ‘Web3’ sorgusunun 67 puana düştüğünü göstermektedir. 4-10 Eylül haftası yaklaşık 14 puanla ‘NFT’ arama terimi daha da düşük bir seviyede bulunmaktadır.

Yeni finansman turlarının ve gelişimlerin NFT sektörünü yeniden canlandıracağı düşünülmektedir. Web3 ve NFT terimleri sektörün popülerliğine göre zamanla arama trendlerinde üst sıralara yükselecektir. Ayrıca her geçen gün yeni girişimler duyurulmaktadır. Bu girişimler faydayalarla doğru orantılı olacak şekilde artış yaşayabilir. Yaşanacak artışlar sektörü doğrudan destekleyecektir. Bununla birlikte Metaverse dünyalarının gelişimi de doğrudan NFT sektörünü etkilemektedir. Son dönmede Metaverse girişi yapan markalar, NFT koleksiyonlarıyla da dikkat çekmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Animoca Brands, Finansman Turunda 110 Milyon Dolar Topladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!