Huobi’den 7 Altcoin İçin Delist Haberi Geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Huobi, platformundan gizlilik odaklı 7 kripto parayı delist edeceğini açıkladı.

Huobi 12 Eylül Pazartesi günü yaptığı resmi açıklamada, Dash (DASH), Decred (DCR), Firo (FIRO), Monero (XMR), Verge (XVG), Zcash (ZEC) ve Horizen’in (ZEN) için platformda bulunan tüm işlem çiftlerini kaldıracağını duyurdu. Huobi, belirtilen kripto paraların 19 Eylül tarihinde delist edileceğini açıkladı.

Şirket yaptığı açıklamada, her ülke ve bölgenin uyumluluk politikalarına uymak ve kullanıcıların varlıklarını korumak amacıyla böyle bir adım attığını söyledi. Huobi ayrıca, kullanıcılarından girilen bütün emirlerin kaldırılmasını talep etti.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, Huobi Global’in kendi takdirine bağlı olarak bu duyuruyu herhangi bir zamanda herhangi bir neden belirtmeksizin değiştirme ya da iptal etme hakkı bulunduğu belirtildi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Huobi’den 7 Altcoin İçin Delist Haberi Geldi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!