Kraliçe Elizabeth’in ölümünün ardından piyasa memecoin ve NFT doldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto topluluğu üyeleri, Kraliçe 2. Elizabeth’in vefatının ardından hiç vakit kaybetmeyerek, piyasaya Kraliçe ile ilişkili 40’tan fazla meme token ve aynı kulvarda yüzlerce yeni NFT ile doldurdu.

BNB Chain ve Ethereum ağlarındaki merkeziyetsiz borsalarda, geçtiğimiz 24 saatte Queen Elizabeth Inu, Save the Queen, Queen, QueenDoge, London Bridge is Down ve Rip Queen Elizabeth gibi yeni tokenler piyasaya sürüldü.

Dex Screener verilerine göre, BSC tabanlı Pancake Swap’te oluşturulan Queen Elizabeth Inu token, son 24 saatte en büyük değer artışını gösterdi. Yüzde 28.506’lık göz yaşartıcı bir değer artışı kaydeden token, çeviri yayım saati itibarıyla 0,00008000 doları gördü.

Queen Elizabeth Inu grafiği. Kaynak: Dex Screener

Bu süreçte kaydettiği 391.000 dolar hacim ise Elizabeth token’ın yanında sönük kalıyor. Söz konusu token’ın hacmi, 12 saatten kısa sürede 2,7 milyon doları buldu. Varlık fiyatı da yüzde 8.442 artışın ardından 0,059931 doları gördü.

Queen Elizabeth Inu ve Elizabeth token’ın sırasıyla yalnızca 17.000 dolar ve 204.000 dolar likiditeye sahip olması, arkalarında önemli bir destek olmadığını ve kısa süreli “pump and dump” yaşıyor olabilecekleri anlamına geliyor. Geçtiğimiz ekim ayında benzer bir olaya yol açan Squid Game token’ın fiyatı, kısa sürede yüzde 45 binin üzerinde fırladıktan sonra çakılmıştı.

Reddit’in r/Buttcoin subreddit’indeki Queen Elizabeth memecoin gönderisi. Kaynak: Reddit

NFT pazar yeri OpenSea’de de Kraliçe’nin ölümünden sonraki birkaç saat içinde RIP Queen Elizabeth projesi türedi.

520 NFT’lik koleksiyonda her bir token, Kraliçe’nin şeytani alt tonlarıyla sanatsal tefsirlerini içeriyor. Şimdilik yalnızca 0,06 Ether (ETH), yani 101 dolar satış hacmine ulaşan proje, koleksiyonerlerin ilgisini henüz çekmemiş gibi gözüküyor.

İlginizi çekebilir: İngiltere’nin yeni başbakanı belli oldu: İşte kripto dostu açıklamaları!

Koleksiyondaki NFT miktarı, proje yaratıcısının koleksiyonu başlatmak için doğru zamanı beklediğinin ipuçlarını veriyor.

Rip Queen Elizabeth NFT’leri. Kaynak: OpenSea

Kraliçe 2. Elizabeth, 70 yıl ve 214 günlük hükümdarlığının ardından 96 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kraliçe Elizabeth’in ölümünün ardından piyasa memecoin ve NFT doldu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!