Eski Netflix ve Marvel yöneticisi, Shiba Inu’nun ‘metaverse’ ekibine katıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Daha önce Netflix ve Marvel çatısı altında yöneticilik yapan Brandie Konopasek, Shiba Inu’nun ‘metaverse’ projelerini yürüten ekibe katıldığını duyurdu. Eğlence sektörüne 15 yılını veren deneyimli isim, konuya ilişkin açıklamasında proje destekçisi SHIBArmy’yi tanımanın ve Shiba Inu ailesine katılmanın heyecan verici bir deneyim olduğuna işaret etti. Konopasek’in tam olarak hangi pozisyonu devralacağı ise henüz açıklanmadı.  

Aktarılan detaylara göre; Konopasek, eğlence sektörüne girişinden bu yana Netflix, Disney, Marvel, Emmanuel Lubezki ve Jon Favareau’nun da içlerinde bulunduğu dünya devi markalar için 100’den fazla projenin gelişimine katkı sağladı. Deneyimli isim ayrıca, tüm zamanların en yüksek hasılat yapan filmlerinin ekiplerinde de aktif olarak rol aldı. Konopasek, daha çok 2015 yapımı Ant-Man, 2014 yapımı Galaksinin Koruyucuları ve 2016 yapımı Doktor Strange filmlerindeki çalışmalarıyla tanınıyordu.  

Shiba Inu, ‘metaverse’ ekibini genişletmeye devam ediyor

Öte yandan; Shiba Inu, ‘metaverse’ projelerinin gelişimini hızlandırmak adına geçen yıldan beri ekibe önemli isimler dahil ediyor. Projenin, yakın zamanda Shiba Eternity oyununa danışmanlık yapması için William Folk’u bünyesine kattığı biliniyor. Benzer şekilde, eğlence sektörünün tanınan isimlerinden biri olan Marcie Jastrow ve eski Sony çalışanı David Kern de projeye dahil olan isimler arasında yer alıyor.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Eski Netflix ve Marvel yöneticisi, Shiba Inu’nun ‘metaverse’ ekibine katıldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!