Sorare, NFT Tabanlı Oyun için NBA ile Anlaşma İmzaladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fransız Web3 spor fantezi oyun geliştiricisi Sorare, Ulusal Basketbol Birliği (NBA) ve Ulusal Basketbol Oyuncuları Birliği (NBPA) ile çok yıllı bir ortaklık imzaladı. Ortaklığa göre, beraber planlanan bir fantezi basketbol oyunu başlatılacaktır. Verilen ilk bilgiler diğer Sorare oyunları gibi, oyuncuların gerçek basketbolcuları temsil eden dijital kartları takas edebileceği yönünde. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Sorare, NBA’nin Resmi NFT Ortağı Oldu!

Sorare, sporun dijitalleştirilmesinde son dönemde aktif bir rol oynamaktadır. Başlangıçta bu yıl bir fantezi futbol oyunu başlatan Sorare, yeni spor dallarına giriş yapmaktadır. Mayıs 2022’de Major League Baseball ile ortak olduktan sonra şimdi de Ulusal Basketbol Birliği (NBA) ve Ulusal Basketbol Oyuncuları Birliği (NBPA) ile yeni bir ortaklık sağladı. Fantezi oyununun bir dizi dijital koleksiyona sahip olacağı açıklandı. Ayrıca ücretsiz olarak indirilip oynanabilecektir. Lansmanın bu sonbaharda, NBA’nin 2022 2023 sezonundan önce olacağı belirtilmiştir. Diğer Sorare oyunları gibi, oyuncular gerçek basketbolcuları temsil eden dijital kartları takas edebileceklerdir. Kullanıcılar daha sonra basketbol oyuncularının kadrolarını bir araya getirecektir. Ayrıca gerçek hayattaki performanslara göre puan kazanılacaktır.

NBA yöneticisi Adam Silver açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘Sorare ile ortaklığımız, NBA taraftarlarına takımlarımız ve oyuncularımızla etkileşim kurmanın tamamen yeni yolunu sunacaktır. Ayrıca Sorare’nin yükselen NFT fantezi platformuyla, taraftar topluluğumuzu genişletmek istemekteyiz. Dahası NBA basketbolunu dünya çapında büyütmek için önemli fırsatlar görüyoruz’ dedi. NBA, Sorare’nin fantezi futbol oyunundaki başarısını, şirketin hızlı bir büyüme gördüğü Avrupa ve Asya’daki pazarlar da dahil olmak üzere, Sorare’nin 185 ülkedeki iki milyon kayıtlı kullanıcısı üzerine inşa edildiği için, sürükleyici bir fantezi basketbol oyun deneyiminin bir göstergesi olarak görmektedir.

NBA ve Web3

Bu yeni oyun NBA’in ilk NFT oyunu değildir. NBA bir süre önce sanal fantezi dünyasında yerini almıştır. 2021 Mart’ında NBA ve NBPA, 2020-2021 sezonundan elle seçilmiş önemli anları yayınlamak için Dapper Labs’ın NBA Top Shot’ı ile bir araya gelmiştir. Ayrıca NBA Top Shot koleksiyonu, NFT pazarındaki en tanınmış koleksiyonlarından biri olmuştur. Aralık 2020’de piyasaya sürülmesinden sonraki aylar boyunca haftalık NFT işlemlerinin çoğunluğu bu koleksiyondan oluşmaktaydı.

Nisan 2022’de NBA ve NBPA, koleksiyon tasarımlarının dinamik olduğu ve zaman içinde değiştiği söylenen The Association NFT adlı yeni bir NFT girişimi başlattı. NFT’lerin görünümü, oyuncuların sahadaki performansına bağlı olarak değişecektir. Pek çok marka artık NFT’ler ve sanal koleksiyonlarla yakından ilgilenmektedir. Temmuz ayında, Coca-Cola, onur ayı anısına Polygon (MATIC) ağında 136 NFT’den oluşan koleksiyonunu piyasaya sürmüştür. Hükümetler de NFT çılgınlığı ile yakından ilgilenmektedir. AB, fiziksel ürünlerin kimliğini NFT’ler aracılığıyla doğrulamak için Blockchain çözümünü başlatmaya hazırlanmaktadır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorare, NFT Tabanlı Oyun için NBA ile Anlaşma İmzaladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!