Bitci Holding, Oyun Sektörü ve Metaverse’e Giriş Yapacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitci Holding, Metaverse ve oyun sektöründe ki projeleriyle beraber Metaverse dünyasına giriş yapacağını açıkladı. Açıklamalara göre Blockchain teknolojileri şirketi Bitci Holding, Metaverse ve oyun sektöründe yeni projeler için çalışmalar yapmaktadır. Ayrıca açıklamalarda bulunan Bitci Holding CEO’su Onur Altan Tan, Türk şirketlerine ve Türk oyun geliştiricilerine Blockchain’in sunduğu fırsatları kaçırmamaları konusunda öneride bulundu. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Bitci Holding, Metaverse ve Oyun Sektöründe Ses Getirecek!

Oyun sektörü ve Metaverse, birbiri ile sıkı bağlar kurmaktadır. Bir tarafta artan yatırımlar devam ederken diğer taraftan da projeler sektörü yeni bir konuma taşımaktadır. Ülkemizde Blockchain teknolojilerinin öncüsü ve dünyanın en büyük fan token geliştiricilerinden biri olan Bitci Holding, Metaverse ve oyun sektöründe yeni projelere imza atmaya hazırlandığını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısı düzenleyen Bitci Holding, gazetecilere Metaverse ve oyun sektöründe ki çalışmaları hakkında bilgi verdi. Basın toplantısında şirketin CEO’su Onur Altan Tan açıklama yaptı. Açıklamasında, şirketin her ne kadar kripto para borsası olarak tanınsa da aslında teknoloji şirketi olduklarını ifade etti.

Holding bünyemizdeki Bitci Games ile Metaverse’e giriş yapıyoruz. Sadece bir Metaverse yapısı değil, aynı zamanda bir oyun platformu yaratmaktayız. Biz platformu oyun stüdyolarına sunuyoruz. Aynı zamanda Web3 altyapı desteği veriyoruz.

Onur Altan Tan, Blockchain teknolojisinin gelişmesiyle birlikte, Blockchain teknolojilerine ve bu alandaki hedeflere odaklandıklarını açıkladı. Bununla beraber, ‘Ülkemizde oyun geliştiren çok sayıda oyun stüdyosu mevcuttur. Buradaki hedefimiz, geliştirilen bu oyunların Blockchain üzerinde token altyapısıyla kullanılabilmesidir. Dolayısıyla bu oyunları tokenize ederek, yatırımcılara yeni bir alan açmaktayız. Ayrıca daha büyük bir kitlenin oyunları kullanmasını sağlıyoruz. Oyun stüdyolarının da bundan bir gelir etmesine olanak sağlayacağız. Yani oyunları Blockchain’e bağlıyoruz, böylelikle oyundaki bütün ekonomi Blockchain üzerinde dönüyor. Şu an görüştüğümüz, 600 bini aktif toplam iki milyon kullanıcılı bir oyun bulunmaktadır’ dedi.

Tan, Bitci Games bünyesinde geliştirdikleri bir oyunun son testlerinin yapıldığını açıkladı. Ayrıca Türk oyun sektörünü yakından takip ettiklerini belirtti. Tan, oyun stüdyolarına da bir çağrı yaptı.

Gelin geliştirdiğiniz oyununuzu Web3’e taşıyalım. Halihazırdaki milyonlarca kullanıcıyla, onların bu yöndeki talepleriyle ve yeni kullanıcılarla oyunlarınızı buluşturalım. Buradaki gelir mekanizmasından faydalanın.

Şirketlerin Metaverse’e Geçişi Önemli!

Onur Altan Tan, Bitci Holding’in VR Mars Metaverse’ünü geliştirdiğini açıkladı. Tan, ‘Mars gezegeninde oyunlaştırılmış bir Metaverse kurguluyoruz’ dedi. Ayrıca oynadıkça kazan mantığıyla çalışan bir Metaverse kurgulandığını söyleyen Tan, aynı zamanda konser alanları, etkileşim alanları, toplantı alanlarının da Metaverse’lerinde yer alacağını belirtti. Bu girişim, planlanan serinin ilki olacaktır. Ayrıca açıklamalara göre, şu an büyük bir kısmı bitmiş durumdadır. Konu hakkında CEO Onur Altan Tan açıklama yaptı.

2030 yılına kadar 5 trilyon dolarlık bir piyasa beklenmektedir. Yani çok hızlı büyümesi öngörülen bir alan ve bu da hepimizin bir şekilde orada yer alacağı anlamına geliyor. Belki bir oyun oynayacağız, belki bir ürün alacağız. Şirketlerin nasıl ki internet kurulduğunda internette bir alan adı, bir alanı, bir domaini olduysa artık Metaverse’te de bir yerleri olacaktır. Biz de Türk şirketlerinin burada ki ilgisinin farkındayız. Holding olarak Türk şirketleriyle görüşmelerimiz devam ediyor. Akaryakıt sektöründen enerji sektörüne farklı şirketlerle Metaverse çalışmaları ve NFT çalışmaları yapacağız. Şu an 20’nin üzerinde şirketle görüşmelerimiz bulunmaktadır. Tüm Türk şirketlerini Metaverse’te, Türk Metaverse’ünde yerlerini almaya davet ediyoruz.

Borsa Yeni Ülkelerde de Faaliyet Gösterecek!

Bitci Holding, borsa tarafında yerli ve yabancı 33 takımla fan token anlaşması imzalamıştır. Raporlara göre, bu yolla sadece Türkiye’de spora sağlanan kaynak 140 milyon TL’ye ulaşmıştır. Brezilya Milli Takımı, İspanya Milli Takımı, Formula McLaren Takımı, Moto GP gibi takım ve organizasyonlarla iş birlikleri yapılmıştır. Ayrıca Blockchain teknolojileriyle desteklenmektedir. Şirket, fan token ve borsa tarafında ulusal ve global ölçekteki anlaşmalarla büyümeye devam etmektedir. Bu konuyla da alakalı açıklama yapan şirketin CEO’su Onur Altan Tan, şu açıklamayı yaptı:

Bitci borsasını dünyanın farklı yerlerine taşımaktayız. Brezilya’da birincisini açtık. Ayrıca 8 aydır çalışır durumdadır. Brezilya Milli takımı ve 5 tane Brezilya takımıyla etkileşimlerini devam ettiriyor. Bunun yanında hem kripto para alım satımını regüle etmiş Portekiz ve Kanada gibi ülkelerde, hem de henüz bu alanı regüle etmemiş ama kripto alım satımının yaygın olduğu ülkelerde çalışmalarımız sürmektedir. Malta, İsviçre ve Estonya’da şirketlerimiz için lisans çalışmalarımız vardır. Önümüzdeki süreçte biraz daha güneye inerek MENA bölgesi için de adımlarımız olacaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitci Holding, Oyun Sektörü ve Metaverse’e Giriş Yapacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!