Core Scientific, 1.125 BTC’sini Yaklaşık 25.9 Milyon Dolara Sattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birçok şirket piyasadaki düşüşten oldukça etkilendi. Özellikle bu durumdan kripto madencilik şirketlerinin etkilendiğini söyleyebiliriz. Buna örnek verecek olursak Bitcoin madencilik şirketi Core Scientific, 861.7 milyon dolarlık net zarar açıklamıştı. Son olarak Core Scientific resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada 1.125 BTC’sini yaklaşık 25.9 milyon dolara sattığını açıkladı.

Core Scientific, Mevcut Piyasa Koşulları Sebebiyle 1.125 BTC Sattı

Teksas merkezli kripto para madenciliği şirketi Core Scientific, Ağustos ayında 1.334 BTC ürettiğini açıklamıştı. Bunun üzerine şirket piyasa koşullarına yenik düşerek 1.125 BTC’sini yaklaşık 25.9 milyon dolara sattı.

İlginizi çekebilir: Borsa Dışı En Büyük Bitcoin Balinası 478 Bitcoin (BTC) Aldı

Bu yılın Haziran ayında, kripto piyasası ve Bitcoin özellikle son yıllarda rekor düşük seviyelere düştüğünde Core Scientific, yaklaşık 167 milyon dolar karşılığında 7.000’den fazla BTC sattığını da açıklamıştı.

Core Scientific CEO’su Mike Levitt ,konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Kendi kendine madencilik ve ortak yerleşim faaliyetleri Ağustos ayında büyümeye devam etti. Ağustos ayında 25.000’den fazla yeni ASIC sunucusunu devreye alarak toplam hash oranımızı 21 EH/s’nin üzerine çıkardık. Hem toplam hash oranımız hem de kendi kendine madencilik hash oranımız, Kuzey Amerika’da borsaya kote herhangi bir şirketin en büyük işletim kapasitesini temsil ediyor

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Core Scientific, 1.125 BTC’sini Yaklaşık 25.9 Milyon Dolara Sattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!