ConsenSys, Merge’ü kutlamak için NFT koleksiyonu çıkarıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

New York merkezli blokzincir yazılım teknolojisi şirketi ConsenSys, Ethereum’un 13-16 Eylül tarihleri arasında gerçekleşmesi beklenen Merge yükseltmesini kutlamak için yeni bir NFT koleksiyonu çıkaracağını duyurdu. “Regenesis” isimli koleksiyondaki NFT’lerin çevre dostu olacağı belirtildi. ConsenSys ayrıca, koleksiyonun sürdürülebilirliği vurgulayacağına ve sürdürülebilirliğin blokzincirdeki önemine ışık tutacağına işaret etti. Merge yükseltmesinin, Ethereum’un karbon ayak izini yüzde 99,95 oranında azaltacağı biliniyordu. 

Aktarılan detaylara göre; koleksiyondaki NFT’ler, Merge yükseltmesinin gerçekleşeceği gün yerel saat ile 09.00’da oluşturulmaya başlanacak. Madencilik süreci, yaklaşık 72 saat alacak. Koleksiyonun piyasaya sürülüş tarihi ise daha sonra duyurulacak.  

ConsenSys kullanıcıları, koleksiyon için istedikleri miktarda NFT oluşturabilecek 

ConsenSys kullanıcıları, koleksiyondaki NFT’leri ücretsiz bir şekilde oluşturabilecek. Kullanıcılardan yalnızca işlem ücretleri talep edilecek. Metamask dijital cüzdanına bağlanan, Ethereum satın alan ve satın aldığı Ethereum’ları cüzdanına ekleyen kullanıcılar, madencilik sürecini kapsayan 72 saat içerisinde istedikleri miktarda NFT oluşturabilecek.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ConsenSys, Merge’ü kutlamak için NFT koleksiyonu çıkarıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!