CEEK VR (CEEK) Coin Nedir? Ceek Projesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yılın en çok kazandıran projelerinden Ceek VR’ı sizler için araştırdık. Bu yazımızda Ceek coin’in geleceğini ve projesini sizlere aktaracağız.

CEEK VR Projesi Nedir?

CEEK, üst kalitede sosyal sanal ve arttırılmış gerçeklik deneyimleri sunan ödüllü bir metaverse geliştiricisidir. Amaçları, sanatçıların, eserlerini dijital olarak yeni gelir akışları elde etmek için gereken araçlarla güçlendirmektir. Müzik sanatçılarına, sporculara, içerik üreticilerine ve organizatörlere mevcut ve gelişmekte olan sanal dünyanın kapsayıcı fırsatlarını sunmaktır.

CEEK VR sürdürülebilir ve esnek yapısıyla, uzun vadede deneyimlerini güçlendirir, hayran ve sanatçıları katılıma teşvik eder.

Bir konsere katılma, bir derste veya konferansta bulunma, bir spor müsabakasını izleme ve hatta bir tiyatronun içinde olmak gibi “paranın satın alamayacağı” özel deneyimlerin her zaman ve her yerden sosyal olarak simüle edilmesine olanak tanır.

Herkesin bildiği gibi dünyayı yeniden hayal ediyor, CEEK VR ile eğlence, öğrenme ve sosyal ağlarda yeni bir çağ başlatıyoruz. Dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar herkesin ulaşabileceği özel deneyimler yapıyoruz.

– Mary Spio (CEEK VR CEO’su)

CEEK VR nasıl çalışır?

CEEK VR’ın metaverse’i CEEKLAND’ı en iyi şekilde deneyimlemek için CEEK VR headset’in alınması tavsiye edilir. CEEKLAND’a, CEEK donanımınız veya herhangi bir VR donanımınız olmasa da erişebilirsiniz ancak optimum kullanıcı deneyimi için VR donanımlar tavsiye edilmektedir.

Amazon üzerinden satın alınabilen CEEK Vr Headset ile CEEK platformundan yayınlanan gösterilerin, oyunların ve konserlerin içerisine tam dalış yapılabiliyor. CEEK donanımında 360 derece kesintisiz görüntü sunarak ambiyansı korumayı amaçlıyor. Donanım görsel odağı ve mercek mesafesini manuel olarak ayarlama olanağı sunuyor.

CEEK VR Headset İOS ve Android işletim sistemine sahip tüm akıllı telefon, tablet ve e-kitap okuyucuları ile uyumlu çalışabiliyor ayrıca PC, Mac ve akıllı televizyonlarla da uyumlu.

CEEK VR avantajları?

CEEK, metaverse’ün amacı sahneyi, muhasebeyi ve istatistiği bir arada toplayarak partnerlerin kar artışını sağlamaktır. Örneğin, CEEKLAND’da sergi açan bir ressam biletlerini aynı platform üzerinden satabilir ve sergisini ziyarete eden kullanıcıları analiz gruplarına ayırabilir. CEEK metaverse ile sanatçılar alan ve lojistik sınırlaması olmadan gösterilerini ve içeriklerini yüz milyonlara aynı an da sunabiliyor. CEEK metaverse’ün kullanıcılara sağladığı bir diğer avantaj ise platforma sizin davetiniz ile CEEK VR Headset kullanarak giriş yapan kullanıcı başına aldığınız ödüller.

CEEK VR Geleceği Nasıldır?

Uzmanlar, CEEK VR güçlü yönetim kadrosu, yatırımcıları ve ortaklıklarıyla sektördeki en gelecek vadeden projelerden biri olduğunu ifade ediyor. Projenin kurucusu ve CEO’su Mary Spio’nun biyografisi çok yönlü başarılarıyla göz kamaştırıyor. Uzay mühendisi ve teknoloji girişimcisi Spio, bir dönem hava kuvvetlerinde görev yaptıktan sonra Boeing, Lucas Films, Universal Music, Miami Çocuk Hastanesi ve Microsoft gibi sektör liderleri için teknolojiler geliştirdi. Başarılı bir yazar olan Spio’nun “a song for carmine” ve “It’s Not Rocket Science: 7 Game-Changing Reairs for Achieving Uncommon Success” adlı iki kitabı da bulunuyor.

CEEK VR gBETA ve Backstage Capital’den toplamda 7,2 milyon dolarlık yatırım ve teknik destek alıyor.

CEEK VR’ın iş ortaklıkları arasında Universal Music, Microsoft ve T-Mobile bulunuyor. Şirket Microsoft’tan uygulama geliştirme aşamasında teknik destek alırken, Universal Music ile ortaklığı sayesinde BTS, Taylor Swift, Billie Eilish, Lady Gaga, Jay-Z, Rihanna, Adele, Lana Del Rey gibi başarılı sanatçılarla CEEK’in metaverse evreni CEEKLAND’de hayran buluşmaları ve konser imkanları elde ediyor. Universal Music bünyesinde yer alan Türk sanatçılar arasında ise, Ceza, MFÖ, Hayko Cepkin, Selda Bağcan ve Sıla gibi popüler sanatçılar yer alıyor. Projenin T-Mobile ile ortaklığı ise T-Mobile’ın ekstra veri ücreti olmadan Sınır bir şekilde CEEK yayınlarını kullanma avantajını kapsıyor.

Firmalar yatırım yaparken bir projenin ne kadar etkileyici olduğuna değil ne kadar karlı olduğuna bakarlar. Bu perspektif ışığında metaverse’ün geleceğinin sağlayacağı avantajlara bağlı olduğunu söyleyebiliriz. Metaverse’ün çözebildiği sorunları incelersek listenin başına lojistik maliyetlerini ekleyebiliriz. Lojistik, tüm dünya ekonomisinin ortak sorunu ayrıca maliyet enflasyonlarının birincil tetikleyicisidir. Sadece lojistik sorununu çözerek milyarlarca dolar kar edip on milyonlarca kullanıcıya kavuşan Steam, Spotify, Netflix ve Epic Store gibi online dağıtım platformlarının performasını göz önünde bulundurarak bu platformların hizmetlerinden elde eden deneyimi yoğunlaştırmayı amaçlayan metaverse’ün ve CEEK’in geleceğine dair projeksiyonlar oluşturmak mümkündür.

Ceek Coin Nedir?

CEEK coin, CEEK VR platformunun yerel coinidir. Ethereum blockchain üzerinde ERC-20 tabanlı bir coin olan CEEK, madencilik yapılarak oluşturulamaz. CEEk coinin toplam arzı 1 milyar adettir dolaşımdaki arzı ise yaklaşık 800 milyon adettir. CEEK VR yerel para birimini:

CEEK VR platformunda sunulan hizmetlerin ödenmesi
CEEK VR platformunda sergilenen konser, sergi, gösteri ve etkinliklere giriş bedelini tahsil etme
CEEK NFT pazarında satışa çıkarılan NFT’lerin ödemenmesi
Coin sahiplerine gerçek dünyada organize edilen toplantılara, gösterilere ve bağış etkinliklerine katılma hakkı sağlama gibi alanlarda kullanmayı planlıyor.

CEEK Coin Hangi Borsalardan Alınır?

Yatırımcılar Gate.io, Huobi Global, KuCoin, MEXC, PancakeSwap, Paribu, Bitci, Bancor Network, LBank ve Phemex gibi büyük kripto para borsalarından CEEK coin para alabilir veya satabilirler.

CEEK Coin Yorumu

Ceek coini 1 saatlik periyotta incelediğimizde hacimlerin oldukça düşük seyrettiğini görebiliriz. CEEK, son 2 haftayı 0,2710 seviyeleri ile 0,2361 seviyeleri arasında salınım yaparak geçirdi. Teknik tarafta 0,2710 direncini hacimli bir şekilde kırabilirse 0,3252 – 0,3132 seviyeleri beklenebilir yine aşağı yönlü bir kırılım durumunda 0,1959 – 0,1809 seviyeleri beklenebilir. Analistler tarafından akümülasyon aşamasında olduğu öngörülen CEEK, son 20 günlük dönemde Bitcoin ile anlamlı bir korelasyon yakalayamadı bu durum CEEK’in spekülatif bir yatırım aracı olmaktan çıkıp projesi ile öne çıkışına dair bir işaret olabilir. Temel tarafta projenin ortaklıklarını ve aldığı yatırımları izlemek, teknik tarafta ise hacimli seviye geçişlerini izlemek kısa ve orta vadede CEEK yatırımcıları için önemli olacaktır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
CEEK VR (CEEK) Coin Nedir? Ceek Projesi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!