Bitcoin çakıldı, Peter Schiff saldırı fırsatını kaçırmadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC), ağustos sonundan beri görülen güçsüzlüğü eylül ayına da taşıdı ve 7 Eylül Çarşamba gününe 19.000 doların altında başladı.

En büyük kripto para, Tradingview verilerine göre haber yayım saati itibarıyla 18.700 dolar civarından işlem görüyor. BTC’nin kötü fiyat hareketi, sevmeyenlerini de hareket geçirdi.

Bitcoin karşıtlığıyla bilinen ünlü altın yatırımcısı Peter Schiff, BTC ‘nin son düşüş ayağını gerçekleştirmeye başladığı 6 Eylül akşamında paylaştığı gönderilerinde en büyük kripto paranın güçsüz fiyat performansı ve düşen piyasa hakimiyetine dikkat çekti.

“Bitcoin yalnızca çakılmıyor, piyasa hakimiyeti de yüzde 38,1’e düştü,” diyen Schiff, hakimiyet kaybettiği piyasadaki rakip sayısının fazla olduğunu, fakat onların da “aynı derecede değersiz” olduğunu öne sürdü.

“Asli değeri olmayan neredeyse 21 bin dijital token ile daha rekabet ediyor, NFT’ler ve kriptoyla ilişkili hisse senetleri de darbe alıyor. Bitcoin nadir olsa bile, alternatifleri öyle değil.” 

 

Not only is #Bitcoin crashing, but its dominance has fallen to 38.1%, its lowest since June of 2018. Competing with almost 21,000 other intrinsically worthless digital tokens, NFTs and #crypto related equities is taking a toll. Even if Bitcoin is scarce, its alternatives are not.

— Peter Schiff (@PeterSchiff) September 6, 2022

Schiff, bundan kısa süre önce paylaştığı bir başka gönderisinde ise 20.000 doların gerçek dip seviye olmadığını söyleyerek, Bitcoin yatırımcılarına “gemiyi geç olmadan terk etmeleri” çağrısında bulunmuştu:

“Piyasalar dipten alım yapmaya çok az fırsat verir. Bitcoin 12 gündür 20.000 dolara yakın seyrediyor. 20.000 doların muhtemelen gerçek dip olmadığı ortaya çıkacak, kerizlere de batan gemiye tırmanmak için epey zaman verecek.”

 

Markets rarely give investors much time to buy the bottom. #Bitcoin has been trading near $20K for the past 12 days. More likely $20k will prove to be a false bottom, giving suckers plenty of time to climb aboard a sinking ship. Better to abandon ship before the bottom drops out.

— Peter Schiff (@PeterSchiff) September 6, 2022

Bitcoin karşıtı, “Dibe batmadan gemiyi terk etmek daha iyi,” diye eklemişti.

Kripto topluluğunun gönderilere tepkisi ise yine alaycı oldu. Twitter kullanıcısı @objectObject_, “İlk önce hash kurdeleleri, şimdi de senin gönderin. BTC’nin dip yaptığının iki güçlü göstergesi,” derken, @Corby2209 ise “Son aylarda epey düşüş bekler olmuştu fakat bu bana güçlü bir yükseliş beklentisi verdi,” yorumunda bulundu.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin çakıldı, Peter Schiff saldırı fırsatını kaçırmadı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!