The Groovy Owl Society NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

The Groovy Owl Society, ilk bölümde 10.000 benzersiz NFT’den oluşan bir NFT koleksiyonudur. NFXHaber olarak bu makalede The Groovy Owl Society nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Bununla birlikte koleksiyonun mevcut fiyatına ve nasıl alınacağına da değineceğiz.

The Groovy Owl Society NFT Nedir?

Groovy Owl Society Projesi, ERC-721 standartları kullanılarak bir Ethereum Ağı üzerinde oluşturulmuştur. Her NFT’nin benzersiz bir DNA adresi vardır. Entegre bir web güvenlik özellikleri aracılığıyla ömür boyu WEB 3 ipfs sunucularına yüklenmekte. The Groovy Owl Society, harika etkinliklere, çok sayıda hediyeye ve elbette güzel ve benzersiz sanat eserlerine sahip olmanızı sağlayacak ilk bölümünde 10.000 benzersiz NFT’den oluşan bir koleksiyon. Web sitesinde, “Arkasındaki kavramsal fayda, küresel müzik sanatçıları arasındaki işbirliğidir. Bu amaçla, Birleşik Krallık’ta açılacak bir Müzikal moda orman kafesi var. Sanal olarak bir Metaverse’de “The Groovy Owl Society” olarak adlandırılacak. Bu proje aynı zamanda orman bakımına yardım etme ve İklim değişiklikleriyle bağış ve sosyal hizmetler yoluyla mücadele etme yolunda küresel ihtiyacın en kritik yönüne de hizmet edecek. Groovy Owl Society Projesi, ERC-721A standartları kullanılarak bir Ethereum Ağı üzerinde oluşturulmuştur. Her NFT’nin benzersiz bir DNA adresi vardır ve entegre bir web güvenlik özellikleri aracılığıyla ömür boyu WEB 3 ipfs sunucularına yüklenmekte.

The Groovy Owl Society NFT’nin Amacı Nedir?

NFT projesinin ana amacı; İngiltere’nin Man Adası’nda bir Fiziksel Turist destinasyonu “Müzikal bir Kafe ve Kamp alanı” olacak

The Groovy Owl Society NFT’nin Fiyatı Nedir?

Projenin koleksiyonu halihazırda OpenSea’de işleme açıktır. OpenSea verilerine göre The Groovy Owl Society, şu anda 1,2 bin NFT ile 0,01 ETH taban fiyatıyla işlem görmektedir. Projenin toplam ticaret hacmi 1,3 ETH ile dikkat çekerken koleksiyona sahip olan kişi sayısı 298’dir.

The Groovy Owl Society NFT Nasıl Alınır?

Koleksiyonları satın almak isteyen yatırımcılar ilk önce OpenSea’de hesap açmalı. Opensea’de kullanacakları Metamask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Sonrasında ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar Ether almalı. Ardından bu Ether’i (ETH) dijital kripto para cüzdanına aktarmalı. Son adımda ise kullanıcının dijital cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek kolayca satın alma işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
The Groovy Owl Society NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!