Elon Musk, CZ’yi Taklit Eden Hesaplardan Şikayetçi Oldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elon Musk, CZ’yi taklit eden hesaplardan şikayetçi oldu. Tesla’nın CEO’su Elon Musk, Twitter yanıtlarının çoğunda kripto para botlarının yaygınlığından yakındı.

Musk, Twitter ile yasal savaşından önce sürekli olarak kripto para dolandırıcılığı konusunda yorum yapıyordu. Ethereum ilk olarak 2018’de spam botlarla ilgili şikayetlerini dile getirdi ve sorun Binance CEO’sunu taklit eden hesaplarda hala var.

Elon Musk, Twitter’da Sahte Hesaplar Hakkında Şikayette Bulundu

Elon Musk’ın Twitter’da yayınladığı bir görüntüde Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun(CZ), taklit hesaplarınının görüntülerini paylaştı.

Musk, tweet’te şikayetçi olduğunu söyledi ve “yorumlarımın %90’ının botlar” olduğunu belirterek sahte kripto hesaplarını hedef aldı. Musk şikayet etti ve CZ, tweetinin tek gerçek olduğunu söyleyerek tepki gösterdi.

And 90% of my comments are bots 🤖 pic.twitter.com/A7RKyNJZoR

— Elon Musk (@elonmusk) September 5, 2022

Twitter yönetim kurulu, Musk’ın popüler sosyal medya platformunu Haziran ayında 44 milyar dolara satın alma teklifini onayladı. Ancak Musk, Twitter’ın spam botlarının miktarını adil bir şekilde bildirmediğini savunarak Temmuz ayında satın alma işlemini iptal etti.

Musk’ın şu anda Twitter tarafında büyük bir hukuk mücadelesinde yer alırken bu tür hareketlerin tesadüf olma olasılığınınn az göründüğü iddia ediliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Elon Musk, CZ’yi Taklit Eden Hesaplardan Şikayetçi Oldu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!