LG, Art Lab NFT Platformunu Kullanıma Sundu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

LG Electronics, LG’nin akıllı TV’lerinde bulunabilen, satın alınabilen ve ticareti yapılabilen NFT’ler için bir platform olan LG Art Lab NFT platformunun kullanıma sunulduğunu açıkladı. Haber, LG Electronics’in bir basın toplantısında akıllı TV’sine NFT teknolojilerini eklemeyi planladığını söylemesinden ortalama sekiz ay sonra geldi. ABD’de, webOS 5.0 veya sonraki sürümlere sahip LG TV’ler artık ana ekrandan doğrudan platforma erişebilecektir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Art Lab NFT Platformu

LG Electronics ve Hedera ağı, insanların LG’nin akıllı telefonlar için kripto cüzdanı Wallypto ile NFT satın almalarını sağlayan bir uygulama yapmak için birlikte çalıştı. LG Electronics’in kıdemli başkan yardımcısı ve platform iş başkanı Chris Jo, TechCrunch’a Hedera’ya dayanan Wallypto üzerinde çalışmanın Eylül 2021’den beri devam ettiğini açıkladı. Ayrıca cüzdanın beta sürümü geçen hafta itibariyle piyasaya sürülmüştür. Hedera ve LG Electronics, LG’nin Hedera yönetim konseyine katıldığı 2020’den itibaren birlikte çalışmaya başlamıştır. Google, IBM, Deutsche Telekom ve Hindistan Teknoloji Enstitüsü de konseyde yer almaktadır.

Kıdemli başkan yardımcısı ve platform iş başkanı Chris Jo konuyla alakalı açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘birçok insan NFT’leri duymuş ve büyüyen ekosisteme katılmak istemektedir. Sektör aşırı karmaşıktır. Bu da başlamayı zorlaştırmaktadır. LG Art Lab NFT, ABD’deki milyonlarca kullanıcının kodla veya doğrudan bir Blockchain’le etkileşime girmek zorunda kalmadan NFT’lere kolayca erişmesine olanak sağlamaktadır. Ayrıca bunları görüntülemesine izin verecek şekilde tasarlanmıştır.

NFT platformundaki Drops özelliği, sanatçılar hakkında bilgi verecektir. Ayrıca en son çalışmalarından örnekler gösterecektir. Gerçek zamanlı Live Drops özelliği, kullanıcılara NFT’leri yayınlamalarına yardımcı olmak için bildirimler göndermektedir. Böylece kullanıcılar hiçbir şansı kaçırmayacaklardır. Ayrıca, kullanıcıların işlem başına 0,0001 dolardan daha düşük bir fiyata Hedera’da işlem yapabileceği açıklanmıştır. Aşırı gas ücretleri veya gizli maliyetler bulunmayacaktır. Bu da NFT platformunun herhangi bir gizli maliyeti olmadığını doğrular niteliktedir.

Hedera Ağı’nın diğer tüm halka açık defterlerden çok daha az enerji kullandığın açıklanmıştır. Jo bu konuda, ‘Hedera Ağı, diğer tüm halka açık defterlerden çok daha az enerji tüketiyor. Bu da onu sürdürülebilir girişimler için ideal bir seçim haline getirmektedir. Ayrıca modern işletmelerin ve yatırımcıların ESG’sini karşılayabileceği anlamına gelmektedir. Müşteriler, kamu ağlarıyla birlikte gelen yüksek enerji kullanımı konusunda endişelenmeden Hedera ağındaki NFT’leri satın alabilecektir. Ayrıca diğer birçok merkezi olmayan ağdan farklı olarak, düşük ve istikrarlı fiyat ödemesi yapacaktır’ dedi.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
LG, Art Lab NFT Platformunu Kullanıma Sundu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!