FIFA NFT Platformunu Başlatıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Futbolunun uluslararası yönetim organı olan FIFA, Blockchain firması Algorand ile ortaklaşa kendi NFT platformunu başlatmaya hazırlanıyor. FIFA+ olarak isimlendirilen platform FIFA NFT platformunun ilk adımıdır. FIFA+ tarih boyunca Dünya Kupası ve Kadınlar Dünya Kupası turnuvalarından anların dijital koleksiyonlarını yayınlayacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

FIFA NFT Platformu: FIFA+

FIFA+, Uluslararası Futbol Federasyonu’nun (FIFA) bir NFT platformuna verdiği isimdir. Platform önümüzdeki ay başlatılacaktır. Ayrıca futbol taraftarlarının bir dizi NFT ve koleksiyon toplayabilmesine olanak sağlanacaktır. Üstelik bu dijital koleksiyon ürünler, Dünya Kupası ve Kadınlar Dünya Kupası Turnuvalarındaki maçlardan unutulmaz anları temsil edecektir. FIFA NFT platformu, bu yılın başlarında duyurulan bir Blockchain firması olan Algorand ile yapılan anlaşmanın bir parçası olarak oluşturulacaktır. Algorand’ın sponsor ve teknik ortak olduğu bu yılki Katar Dünya Kupası’nda birlikte çalışılacaktır.

FIFA’nın Baş İşletme Sorumlusu Romy Gai konuyla alakalı açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘dünya değişiyor ve dünyanın dört bir yanındaki futbol taraftarları oyuna yeni ve heyecan verici şekillerde dahil oluyor. Tıpkı spor hatıraları ve çıkartmalar gibi, bu da dünyanın dört bir yanındaki taraftarlar için erişilebilir bir fırsattır. Yeni platformlarda en sevdikleri oyuncularla, anlarla ve daha fazlasıyla etkileşime geçilebilecektir’ dedi.

FIFA+’nın piyasaya sürülmesinin yanı sıra platform, FIFA+ koleksiyonuna da ev sahipliği yapacaktır. Ayrıca platform kullanıcılara dünyanın dört bir yanından canlı oyunlara erişim sağlayacak dijital bir platform olacaktır. Etkileşimli oyunlar, haberler, turnuva bilgileri ve diğer orijinal içerikler platformun birinci önceliği olacaktır.

FIFA Hakkında

FIFA, saha futbolu, plaj futbolu ve futsalın uluslararası yönetim organıdır. İlk olarak 1904’te birkaç ülke arasındaki uluslararası rekabeti denetlemek için başlatılmıştır. Daha sonra 1930’da Uruguay’daki ilk FIFA Dünya Kupası’na ev sahipliği yapmıştır. Bu, bugüne kadar devam eden turnuvaların başlangıcı olmuştur. Şu anda merkezi Zürih, İsviçre’de bulunmaktadır. Kuruluşun 211 ulusal dernek üyesi bulunmaktadır. Ayrıca Gianni Infantino tarafından yönetilmektedir. Yakın zamanda Katar’daki 2022 Erkekler Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacaktır.

FIFA aynı zamanda dünyanın en çok satan spor video oyunu serisinin adıdır. EA Sports tarafından geliştirilen, FIFA ve FIFpro ile ortaklık gerçekleştirilmiştir. Bunu, oyunlarda yer alan oyuncular için isim, görüntü ve benzerlik fırsatları elde etmek için yapmışlardır. Ancak gelecek yıl, ikisi arasındaki tarihi ortaklığın sona ereceği bildirilmiştir. EA Sports’un oyunu ‘EA Sports FC’ye dönüşecektir. Ayrıca FIFA kendine ait yeni bir futbol video oyunu geliştirmek istemektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FIFA NFT Platformunu Başlatıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!