Ethereum Adresleri Merge Öncesi Artışta

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum Blockchain ağı Merge için gün sayarken sektörün odağında yer almaya devam ediyor. Yaklaşan önemli adım ile birlikte neredeyse her bir parametresi dikkatle takip edilen Ethereum, takipçilerine ilginç veriler sunmaya devam ediyor. Son olarak zincir üstü verilere baktığımızda ağda aktif adres sayısının günden güne 70.000’den fazla arttığını görüyoruz.

Kaynak

Ethereum Ağında Yeni Adreslerin Sayısı Merge Öncesi Artışa Geçti

Bir Blockchain ağında en önemli konulardan biri de şüphesiz o ağın birincil kullanıcıları olan aktif yeni adresler. Merkezi borsaların offchain adreslerinden farklı olarak ağa direkt olarak kaydedilen bu adresler, ağın aktivitesi için oldukça önemli bir parametre. DeFi ve NFT dünyasının popüler çocuğu Ethereum’da ise bu parametre oldukça güzel bir ivme yakalamış durumda.

İlginizi çekebilir: Slashing Nedir? Neden Yaşanır?

Öyle ki Etheruem Blockchain traker’ı Etherscan verilerine baktığımızda, ağın 204.633.147 benzersiz adrese sahip olduğunu ve yaklaşık olarak günlük 7.000 adresin ağda hayat bulduğunu görüyoruz.

Bu noktada bu artışın Merge ile ilgisinin olması oldukça olası. Öyle ki Merge ve dolayısıyla Ethereum hem medyada hem de gündemde büyük bir konuma sahip. Bu da ağın hem popülaritesini hem de aktivitesini olumlu yönde etkiliyor. Ağın Merge’ü başarılı bir şekilde atlatması sonrası göreceğimiz sayılar ise merak konusu.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Adresleri Merge Öncesi Artışta
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!