M&M BAYC NFT Şekerlemelerini Piyasaya Sürdü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen hafta Mars, sınırlı sayıda NFT’den ilham alan üç şeker çubuğunu piyasaya sürmek için Universal ile ortaklığını açıklamıştı. NFT sektörü popüler hale geldiğinden beri, yüzlerce farklı kişi ve kuruluş onlardan para kazanmayı amaçlamaktadır. Ünlüler, lüks markalar ve spor takımları akıma katılarak harekete geçiyor. Son olarak listeye ilginç bir marka daha eklenmiştir. M&M, sınırlı sayıda NFT’den ilham alan şeker çubuklarıyla NFT trendini deneyen ve kazanç sağlamak isteyen son markadır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

M&M NFT Şekerlemeleri

Geçtiğimiz hafta yayınlanan basın açıklamasına göre M&M, BAYC (Bored Ape Yacht Club) ve MAYC (Mutant Ape Yacht Club) ile çikolatada NFT sanatının basıldığı şekerlemeleri piyasaya sürmeyi planlıyor. Ayrıca 4.000 sınırlı sayıda şeker kutusunun planlanmış bir sürümü bulunmaktadır. Sürüm, iki özel katmana ayrılacaktır. Bunlar, sırasıyla kahverengi ve beyazdır. İlk olarak 3.900 adet kahverengi kutlama çubuğu bulunmaktadır. Ayrıca ikincisi, beyaz ve altın folyoya sarılmıştır. Sadece 100 premium beyaz altın bulunmaktadır. Ayrıca NFT’lerden ve bireysel parçaları kataloglama yollarından ilham alan premium çubuklar, 1’den 100’e kadar ayrı ayrı numaralandırılacaktır.

Mars ayrıca projelerini çevrimiçi olarak NFT topluluğu üyeleri arasında tanıtmak için kullanacakları 6.000 hediye kavanozu ve anahtar kartı üreteceğini de açıklamıştır. Mars Wrigley Global’in başkanı Jane Hwang konuyla alakalı açıklama yaptı. Açıklamasında, şirketin hayranlarla nasıl etkileşimde bulunduklarını yenileyerek tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştığını söyledi.

BAYC ve NFT’ler

Bored Ape en popüler hale gelen birkaç NFT projesinden biri. Adidas, Rolling Stone, Pastel ve The Hundreds gibi ortaklıkları vardır. Ekip bu girişimler için özel olarak çalışmaktadır. Ayrıca birçok firma kendi NFT’lerinin ilham ürünlerini yaratmak için BAYC ile anlaşmalar üzerinde çalışmaktadır. BAYC’ın yakın zamanda ki işbirlikçisi, ABD’nin önde gelen maden suyu markalarından biri olan Happy Dad’dır. Ayrıca Kaliforniya merkezli şirket, her biri NFT’den ilham alan bir BAYC muz etiketine sahip 10.000 muz aromalı seltzers’ın sınırlı bir sürümünü piyasaya sürmüştür. Dahası girişim, kripto para meraklılarının ve genç nesillerin dikkatini çekmiştir. Girişim maden suyuna olan talebi artırmayı amaçlıyor. Happy Dad, Instagram’da markayı takip eden 950.000 kişiyle gerçekleştirdiği bir anket sonucuyla bu girişime başvurmuştur.

NFT’ler uzun süredir piyasada olsa da pazar 2020’nin sonların da yükselişe geçmiştir. Son birkaç ayda, NFT’lere yönelik bir yaratıcılık ve ilgi patlaması olmuştur. Ayrıca bazı internet kullanıcıları bunlardan rahatsız olsa da gerçek şu ki pek çok insan hala NFT’lerin tam olarak farkında değildir. İnsanların sadece dörtte biri onların ne olduğunu bilmektedir. Bu da pazarda hala çok fazla büyüme potansiyeli olduğunu ortaya çıkarmaktadır. M&M ve BAYC arasındaki gibi iş birlikleri, NFT’ler konusunda farkındalığın artmasına yardımcı olacaktır. Ayrıca gelecekte daha da yaygın olarak benimsenmesine yol açacaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
M&M BAYC NFT Şekerlemelerini Piyasaya Sürdü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!