Venedik Film Festivali Metaverse Girişimini Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Venedik Film Festivali, iki yeni projeyi lanse ederek ilk sanal gerçeklik deneyimini başlatıyor. Festivale katılanlar, Metaverse’ü deneyimleyebileceklerdir. Metaverse’te eğlence arayanlara, Metaverse manzarasına girme ve maceralarını renklendirmek için çeşitli görevlerde bulunma fırsatı sunulacaktır. Ayrıca katılımcılar oyun oynayabilecektir. Dahası sanal alanda dünya turuna çıkabilir ve kostümler giyebilecektir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Venedik Film Festivali, Metaverse Dünyası Venedik Immersive’yi Duyurdu!

Açıklamalara göre, Liz Rosenthal ve Michel Reilhac Metaverse programını tasarlamıştır. Perşembe’den Cumartesi’ye kadar başlaması ve hikaye anlatımı sanatına başka bir boyut kazandırması beklenmektedir. Geçtiğimiz iki yıl içinde Venedik Film Festivali, fikirler toplamıştır. Bu kapsamda farklı izleyicilerin taleplerini karşılamak için sanal bir program içerecek şekilde geliştirilmiştir. Ayrıca Lazzaretto Vecchio’ya dönüş, programın yeni bir yönünü göstermektedir.

Venedik Immersive adı verilen kapsayıcı bir isim benimsenmiştir. Reilhac’a göre, ‘odak noktası yalnızca VR teknolojisine değil, aynı zamanda kullanıcılar için sürükleyici bir deneyim üretecek diğer çeşitli şeyleri’ dahil etmeye de odaklanılmaktadır. Sadece bir kısmı olarak VR cihazları gerektiren yaklaşık 43 proje bulunmaktadır. Ayrıca çoğunluk, kullanıcılar için hibrit bir gerçeklik sunmaktadır. Venedik Immersive, CoCo Chanel’in daha fazla ürün üretmesine yardımcı olmak ve sanal gerçeklik oyun yarışmalarına katılmak gibi bir sanal etkinlikler topluluğudur. Bu, organizatörlerin şimdiye kadar yaptığı en büyük Venedik Film Festivali olacaktır. Amaç, daha hibrit sonuçlar elde etmek için Metaverse dünyasını manzarasını çeşitlendirmektir.

Sanal Dünya Turu Gerçekleşecek!

Programın en önemli ve iddialı amacı, bir avuç kullanıcıya sanal dünya turu attırmaktır. Ek olarak ziyaretçilerin takılmak, golf oynamak ve hatta egzersiz yapmak gibi birçok şey yapması mümkün olacaktır. Bireylerin katılabileceği çok sayıda aktivite bulunmaktadır. Bu ortamlar Venedik’in fiziksel ortamının bir kopyasıdır. Ayrıca, Framerate Pulse of the Earth, dünyanın ziyaretçileri için Metaverse potansiyelini göstermektedir. Manzarayı daha sürükleyici ve heyecan verici hale getiren bir 3D tarama teknolojisi koleksiyonu yayınlanacaktır. Geliştiriciler, fabrikaların işleyişi de dahil olmak üzere insan faaliyetleri nedeniyle gezegenin nasıl değiştiğini göstermek için aracı kullanmayı amaçlamaktadır.

Katılımcıların Metaverse’ü deneyimlemeleri için ve izleyicilerin sanal manzarayı görmeleri için holografik ortam görevi gören büyük ekranlı karanlık bir oda olacaktır. Venedik Festivali, her sanat formunu mümkün olduğunca sürükleyici hale getirmeye kendini adamış bir topluluk organizasyonudur. Reilhac, dikkate değer uzun metrajlı filmleri sürükleyici sanatla birleştirerek, festivalin sadece teknolojik bir gösteri değil, gerçek bir sanat biçimini sergilemeyi amaçladığını açıklamıştır. Ancak, gerçek bir sürükleyici sanat pazarının olmaması, ekibin gelişimini engelleyecektir. Reilhac, Venedik yaratıcılarının bunu merak ve sanat tutkusundan yaptığını belirtmiştir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Venedik Film Festivali Metaverse Girişimini Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!