Bitcoin cüzdanlarının %62’si son bir yıldır satış yapmadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ayı piyasasının getirdiği tüm belirsizliklere rağmen, zincir üstü veriler, Bitcoin (BTC) yatırımcılarının büyük bir çoğunluğunun bir yıldan fazladır son derece basit bir yatırım stratejisi kullandığını gösteriyor: Birikim yapmak.

Alım satım analiz platformu TipRanks’in verilerine göre, zincir üstü veriler BTC için olumsuz olmayı sürdürse de, Bitcoin cüzdanlarının yüzde 62 kadarı son bir yıl veya daha uzun süredir BTC birikilerine tutunuyor. Diğer taraftan, cüzdanların yüzde 32’sinin ise son bir aydan bir yıla kadar birikim yaptıklarını gösteriyor. Bir aydan kısa süredir birikim yapanların oranı ise yalnızca yüzde 6 ölçüldü.

Birikim haricinde, internet sitesi Bitcoin birikimi yapmanın kârlılık analizine de değindi. Verilere göre, mevcut birikimcilerin yüzde 48’i kârdayken, aynı miktarda birikimci de zararda. Kalan yüzde 4 ise ne kârda ne de zararda.

Bitcoin fiyatı son dönemde birkaç kez dip yapmış olsa da, dolaşımda olan arzın neredeyse çeyreği cüzdanlardan ayrılmadı. 18 Ağustos tarihli zincir üstü veriler, BTC arzının yüzde 24’üne en az 5 yıldır dokunulmadığını, yani uzun vadeli yatırımcıların özellikle de ayı piyasasında satmaya niyetli olmadıklarını gösteriyor.

Appinio tarafından yapılan güncel bir araştırmaya göre, kripto yatırımılarının yüzde 55′,i son dönemde yaşanan sert düzeltmelere rağmen yatırımlarına tutundu. Araştırma katılımcılarını yüzde 40’ı, önümüzdeki 3 ay için en iyi yatırım fırsatının hala Bitcoin olduğunu düşünüyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin cüzdanlarının %62’si son bir yıldır satış yapmadı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!