OpenSea, Ethereum PoS NFT Desteğini Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OpenSea, bir tweet’te ETH 2.0’a sorunsuz bir geçiş yapmayı planladığını belirtti. Ancak bunun izleme, işleme ve etkileşim gerektireceğini açıkladı. Merge’nin tamamlanmasının ardından OpenSea, Ethereum’un PoS versiyonu üzerine inşa edilmiş, NFT’lere izin verecektir. Ancak ticaret platformu, çatallanmış olan ETHPoW ağlarında ki NFT’leri desteklemeyeceğini açıkladı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

OpenSea, Ethereum PoS Zincirini Destekleyecek!

NFT pazar yeri OpenSea, Ethereum (ETH) Merge sonrasında sadece Proof of Stake (PoS) NFT’lerini destekleyeceğini açıkladı. Bugüne kadar 31 milyar doların üzerinde Ethereum tabanlı NFT’ler OpenSea’de işlem görmüştür. Toplam tutar, mevcut PoW Ethereum sürümü tarafından desteklenen, NFT ticareti ile artışa geçmiştir. Birleştirme, Ethereum’un PoW’dan PoS’a geçişinin temsil etmektedir. Ayrıca Beacon Chain ve doğrulayıcılarının Blockchain ağının temeli haline geldiğini göstermektedir.

OpenSea, pazarının ancak birleştirmeyi başarıyla tamamladıktan sonra Ethereum PoS zincirini destekleyeceğini açıkladı. OpenSea’ye göre ekibi, Ethereum’un Proof-of-Stake zincirine geçişini öngörerek OpenSea ürünü üzerinde çalışmaktadır. Bu, prosedürün sorunsuz çalışmasını garanti etmek için yapılmaktadır. OpenSea’ye göre, birleşmeye yönelik ilerleme sorunsuz gerçekleşmiştir. Ayrıca şirket, geçiş boyunca herhangi bir büyük zorluk beklemediğini ifade etmiştir. Bununla birlikte, ‘her yerde izleme, yönetme ve iletişim kurma konusunda kararlıdırlar’ olduklarını dile getirmişlerdir.

OpenSea yeni projeler üzerinde çalışıyor ve Ethereum PoS’a geçiş için hazır halde. OpenSea, bu haftanın başlarında, Polygon Blockchain’i yakın zamanda piyasaya sürülen Seaport Protokolüne entegre edeceğini açıklamıştır. Bu geçiş, OpenSea’nin pazarını daha enerji verimli bir şekilde korumasını sağlayacaktır. OpenSea’de Polygon daha önce 0x protokolü tarafından yönlendirilmekteydi. Öte yandan, Seaport’a geçiş, OpenSea’ya daha güçlü ve daha istikrarlı bir altyapı sağlamaktadır.

OpenSea protokolü, diğer NFT pazarlarından farklı şekilde çalışır. OpenSea, eşler arası bir işlem yerine ‘teklif ve değerlendirme’ mekanizmasını kullanmaktadır. Bu, alıcıların üzerinde anlaşmaya varılan dijital öğeleri Ethereum (ETH) veya ERC20, ERC721 ve ERC1155 olarak verebileceği karmaşık bir işlem gibi görünür. Yeni platform kullanıcıları için başlatma ücretlerinin ortadan kaldırılması, Seaport protokolüne geçişin bir başka avantajıdır.

NFT Kullanım Alanları Artış Gösteriyor!

NFT’ler son zamanlarda hem fayda hem de yenilik açısından tekrardan öne çıkmaya başlamıştır. 2022’nin ilk 3 çeyreğinde her ne kadar hacim olarak düşüş yaşasa da yavaş yavaş toparlanmalar göze çarpmaktadır. NFT sektörü gün geçtikçe popülerliğini arttırıyor. Bu sebeple hacim düşüş yaşarken kullanıcı sayılarında yükseliş yaşanmaktadır. Piyasaya yeni giren bu kullanıcılar kripto piyasasının yükselişe girmesiyle NFT sektörüyle daha yakından ilgilenecektir. Bu da NFT ticaret hacmini yükseltecek ve ilginin tekrardan sektöre kaymasına yardımcı olacaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
OpenSea, Ethereum PoS NFT Desteğini Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!