ABD, Soruşturmada Binance CEO’sunun İletişim Kayıtlarını İstedi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD, soruşturmada Binance CEO’sunun iletişim kayıtlarını istedi. Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun kara para aklama soruşturmasına nasıl dahil olduğunu daha iyi anlamak için ABD federal makamları iletişim bilgileri istedi.

Reuters’e göre, konuşma kayıtlarını kara para aklama soruşturmasında Amerikalı savcılar tarafından talep edildi.

Adalet Bakanlığı Yöneticilerden Gönüllü Belge Talebinde Bulundu

ABD federal savcıları, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance CEO’su da dahil olmak üzere 13 çalışandan kara para aklama soruşturmasıyla ilgili gönüllü belgeler sağlamalarını istedi. Ek olarak, Adalet Bakanlığı’nın kara para aklama bölümü olan Binance’den borsadaki yasa dışı işlemleri tespit etmesini istedi. Ek olarak, Binance’in dosyalarından belge kaldırma, değiştirme veya silme veya bunları ABD dışına aktarma talimatlarını içerebilecek kurumsal belgeleri de inceledi.

Soruşturmanın ayrıntılarına aşina olan dört kişiye göre, bu, Binance’in şirketin ABD mali suç yasalarına uyumuna ilişkin devam eden soruşturmasının bir parçası. Kripto borsaları Amerika Birleşik Devletleri’nde önemli işler yapmak istiyorsa, Hazine Bakanlığı’na kaydolmalı ve kara para aklamayla mücadele düzenlemelerine uymalıdır.
Tüzük, maksimum 10 yıl hapis cezası veriyor ve ABD mali sistemini yasadışı finansmandan korumayı amaçlıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD, Soruşturmada Binance CEO’sunun İletişim Kayıtlarını İstedi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!