Birleştirme Çanları Çalmaya Devam Ederken Ethereum Çok Önemli Bir Noktaya Ulaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birleşmeye yaklaşırken Ethereum, çok önemli bir kavşakla karşı karşıya. ETH 2.0 mevduat sözleşmeleri tüm zamanların en yüksek seviyelerini ( ATH’ler) kaydetmeye devam ederken, Birleştirme hazırlıkları ağda çok iyi gidiyor.

Bu arada, analitik firması Santiment tarafından yakın zamanda atılan bir tweet’e göre ETH üzerindeki stablecoin etkinliği artıyor.

İyimserlik üzerine USDT, ETH üzerindeki USDT ile karşılaştırıldığında neredeyse hiçbir şey değildir. İyimserlik üzerine DAI da artıyor ve varlıklarını Ethereum zincir içi aktivitesine çevirebilir.

birleştirme çanları çalmaya devam ederken ethereum çok önemli bir noktaya ulaştı! 5

Yakın tarihli bir tweet’te analist Ali Martinez, Ethereum varlıklarının ETH balinaları arasında büyük ölçüde arttığını iddia etti. 1000 – 10000 ETH arasındaki adres holdinglerinin geçtiğimiz ay holdinglerine 320.000’den fazla ETH eklediğini belirtti.

Bu lot 416 milyon doların üzerinde bir değere sahip ve yatırımcıların Birleşmeye olan güvenini artırıyor. Ayrıca, geçtiğimiz haftalarda düşen fiyatların şu anda istifleme için güçlü bir satın alma fırsatı sağladığını gösteriyor.

ethereumbirleştirme çanları çalmaya devam ederken ethereum çok önemli bir noktaya ulaştı! 6

İşte Sorun

Özellikle, Ethereum ağı şu anda ciddi sorunlarla karşı karşıya. Martinez bir tweet’te “Ethereum’un ağ büyümesinin iki yıldan fazla bir süredir bu kadar düşük olmadığını” iddia etti.

Ethereum en son bu kadar düşük günlük yeni adresleri gördüğünde Mart 2020’de 50.000’in biraz altındaydı.

Tarihsel olarak konuşursak, ETH’de yeni adres oluşturmadaki düşüş, zaman içinde “dik bir fiyat düzeltmesi” yapma eğilimindedir.

ethereumbirleştirme çanları çalmaya devam ederken ethereum çok önemli bir noktaya ulaştı! 7

Martinez ayrıca zincir üzerindeki verilere göre iki önemli tedarik bölgesine dikkat çekti. 585 binden fazla adresin 2.81 milyon ETH satın aldığı ilk bölge olarak 1.475 doları seçti.

Diğeri, 526 bin adresin 3,44 milyon ETH’ye sahip olduğu 1.560 dolarda kaldı.

Ona göre, 412 bin adresin 2,2 milyon ETH satın aldığı tek önemli destek seviyesi 1.335 dolar.

ethereumbirleştirme çanları çalmaya devam ederken ethereum çok önemli bir noktaya ulaştı! 8

Çözüm

Yazım sırasında 1.571 dolardan işlem gören ETH, piyasalar biraz soluk aldıkça geçtiğimiz gün ani bir toparlanma gördü.

CoinMarketCap’e göre sadece son 24 saatte ETH %8’in üzerinde arttı. Elbette, Birleşmeyi çevreleyen beklenti, Ethereum’daki fiyat artışlarına katkıda bulunuyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
34

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Birleştirme Çanları Çalmaya Devam Ederken Ethereum Çok Önemli Bir Noktaya Ulaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!