Litecoin (LTC), Bu Konuda Bitcoin’i Geride Bıraktı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in “gümüş”ü olarak da anılan Litecoin (LTC), diğer birkaç kripto ile birlikte geçen hafta fiyatta bir düşüş kaydetti.

Bununla birlikte, Litcoin’i diğerlerinden ayıran nokta, performansı %2’den fazla arttığı için son 24 saatlik dönemde daha iyi toparlanma belirtileri göstermesidir.

LTC tarafından son 24 saatte kaydedilen büyüme, Bitcoin ve Ethereum gibi en iyi kripto paralardan bile daha fazlaydı.

Bu yılın başlarındaki büyük piyasa çöküşünden bu yana, kripto paraların çoğu, LTC ile birlikte değerlerini yükseltmek için mücadele etti. Ancak Temmuz ayından bu yana piyasa toparlanma belirtileri göstererek LTC’nin Ağustos ortasında 63$’a ulaşmasına yardımcı oldu.

Son düşüş, LTC’nin fiyatını 52 dolara itti. İyi bir işaret, MVRV oranının da LTC’nin fiyatıyla birlikte düşüş kaydetmesi ve olası bir piyasa dibi olduğunu gösteriyor. Bu nedenle, önümüzdeki günlerde Litecoin’in yukarı doğru hareket etmeye devam etme olasılığı ortaya çıkıyor. 

Litecoin sahipleri bunu kademeli bir uzun pozisyon almanın bir işareti olarak alabilir.

litecoin (ltc), bu konuda bitcoin’i geride bıraktı! 5

Ayrıca, yatırımcılar için ilginç bir gelişme, LTC’nin rezerv riskinin de aşağı yönlü hareket etmesiydi, bu da risk-ödül oranı arttıkça yatırımcılara satın alma fırsatı yarattı. 

litecoin litecoin (ltc), bu konuda bitcoin’i geride bıraktı! 6

Yukarıda bahsedilen metrikler bir düşüş kaydederken, Litecoin’in geliştirme faaliyeti geçen hafta yükseldi. Bu, genel olarak, geliştiricilerin blok zincirini iyileştirme konusundaki ilgisini ve çabasını temsil ettiği için kripto için olumlu bir sinyaldir. 

litecoin litecoin (ltc), bu konuda bitcoin’i geride bıraktı! 7

İleri Doğru Devam Etmek

İlginç bir şekilde, LTC’nin 4 saatlik grafiğindeki okumalar belirsizdi. Bazı göstergeler önümüzdeki daha parlak günler için umut verirken, bazıları aksini önerdi.

MACD, 28 Ağustos’ta mavi çizgi kırmızıyı çevirmek üzereyken yükseliş eğilimi gösterdi. Bu, LTC’nin fiyatında daha fazla artışın beklenebileceğini gösterdi. Bununla birlikte, RSI, MACD gibi açık bir yükseliş işareti göstermeden 44.55 işaretinde dinlendi. 

litecoin litecoin (ltc), bu konuda bitcoin’i geride bıraktı! 8

Öte yandan, Üstel Hareketli Ortalama (EMA) şeridi, kırmızı çizgi sarı çizginin oldukça üzerinde olduğundan ve boşluk genişliyor gibi göründüğünden, piyasada düşüş eğilimi gösterdi.

Ayrıca Bollinger Bantları, önümüzdeki birkaç gün içinde LTC’nin fiyatında olası bir sıkışıklık önerdi. Böylece kuzeye doğru bir kopuş olasılığını en aza indirir. 

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
55

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Litecoin (LTC), Bu Konuda Bitcoin’i Geride Bıraktı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!