Kripto Destekli Bilgi Yarışması Trivians’tan Blockchain Adımı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain tabanlı oyunların popülaritesi gün geçtikçe artıyor. Özellikle metaverse ve “… to earn” konseptinin oldukça popüler olduğu bir dönemdeyiz. Bu oyun türlerinden biri olan move to earn ise güç geçtikçe daha büyük oyuncu kitlelerine ulaşıyor. Son olarak ise adı move to earn konseptinden tanıdık olan OynaKazan tarafından geliştirilen Trivians, bilgi yarışması konseptini Blockchain ile birleştiriyor.

Bilgi Yarışması Oyunu Trivians ile Blockchain’e Geliyor

Bir dönem para vererek oynadığımız oyun sektörü, günümüzde oldukça farklı boyutlara taşındı. Artık para vererek aldığımız eşyaları, oyun içinde kazanarak kripto paralara dönüştürebiliyoruz. Bu noktada özellikle gelişmekte olan ülkeler tarafından oldukça ilgi gören play to earn modeli, Axie Inifnity ve Sandbox gibi oyunlarda başarısını gösterdi. Son olarak uzun bir süredir bilgi yarışması oyunu ile tecrübe kazanan OynaKazan, bu konsepti Blockchain’e taşıyor.

Girişimin odaklandığı konsept ise diğer play to earn oyunlarından çok da farklı değil. Öyle ki Trivians, kullanıcılarına tek kişilik ve çok kişilik oyunlarda doğru cevapladıkları her genel kültür sorusu için TRIVIA token’ı verecek.

İlginizi çekebilir: Tutuklanan Tornado Cash Geliştiricisi için Rus Ajan İddiası

1 Temmuz’da PancakeSwap topluluk oylamasına sunulan Trivians girişimi, aldığı yüzde 98 oranındaki evet oyu ile kolları sıvadı. 7 Temmuz’da IFO’sunu gerçekleştiren girişim, PancakeSwap’ta 10 dakika içerisinde arz edilen tutarın yüzde 203’ü kadar talep topladı. Proje böylelik 2 Milyon dolara yakın fon elde etti.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Destekli Bilgi Yarışması Trivians’tan Blockchain Adımı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!