Stronghold, Bitcoin Madenciliğinde Satış Gücüne Odaklanıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birçok kripto odaklı şirket mevcut piyasa koşullarından oldukça etkilendi. Bununla beraber şirketler zararlarını karşılamak için borçlarını yapılandırmaya başladılar. Bu kez Bitcoin madencilik şirketi Stronghold, hızlı bir hamleyle borcunu yeniden yapılandırdığını açıkladı. Ayrıca Stronghold, borcunu yapılandırırken, odağını Bitcoin üzerinden satış gücüne kaydırdı.

Stronghold, Bitcoin Madenciliğinde Odak Noktasını Değiştirdi

Bitcoin madencisi Stronghold, hızlı bir hamleyle borcunu yeniden yapılandırdığını ve odağını Bitcoin madenciliği üzerinden satış gücüne kaydırmaya karar verdiğini duyurdu.

Şirket, yaklaşık 26.200 madencilik makinesini iade ederek NYDIG’ye olan 67,4 milyon dolarlık borcunu ortadan kaldırdı. Ayrıca WhiteHawk ile bir krediyi yeniden yapılandırarak 36 ay vadeye dönüştürdü. Ek olarak 20 milyon dolar kadar ek borçlanma kapasitesi de ekledi.

İlginizi çekebilir: Celsius Çıkardığı Bitcoin’leri Satabilmek için Onay Aldı

Borcun yeniden yapılandırılması, madenci ikinci çeyrekte 29.2 milyon dolar bir öncekine kıyasla 40,2 milyon dolar net zarar ve gelirde yüzde 1.7 düşüş bildirdiği için duyuruldu. Factset tarafından ankete katılan analistler, 8,4 milyon dolar net zarar ve 30,3 milyon dolar gelir bekliyorlardı.

Son olarak belirtmek gerekirse Stronghold CEO’su Greg Beard, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Fiyatlar değişken enerji maliyetimizden daha düşük olduğunda şebekeden çekilebilir ve şebeke fiyatları bitcoin madenciliği ekonomisinden daha cazip olduğunda şebekeye elektrik satabiliriz.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Stronghold, Bitcoin Madenciliğinde Satış Gücüne Odaklanıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!