NTU ve Algorand, Blockchain Araştırma Merkezi Kurmaya Hazırlanıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain teknolojisinin hızlı bir şekilde gelişme kaydetmesi ile beraber bu alanda yapılan araştırmalar ve çalışmalarda artış gösteriyor. Singapur’un Nanyang Teknoloji Üniversitesi (NTU), Algorand Vakfı‘nın küresel olarak Blockchain teknolojisini geliştirmek ve ilerletmek için 50 milyon doları tutarındaki girişiminin bir parçası olarak bir Blockchain araştırma merkezi kurmaya hazırlanıyor.

NTU ve Algorand El Ele Verip Blockchain Araştırma Merkezi Kuruyor

Singapur’un Nanyang Teknoloji Üniversitesi (NTU), Algorand Vakfı ile beraber bir Blockchain araştırma merkezi kurmaya karar verdi.

Nanyang Teknoloji Üniversitesi (NTU), Algorand Vakfı, Blockchain ve kripto para birimi araştırmaları için küresel bir ekosistem yaratmayı hedefliyor. Ayrıca, yeni gelişen teknolojiyi işbirliği yoluyla ilerletmek için dünya çapında eğitim merkezleri kurmayı da düşünüyor.

İlginizi çekebilir: Blockchain Şirketi TRM Labs, Tornado Cash Yaptırımını Değerlendirdi

NTU yaptığı açıklamada, biri akıllı şebeke teknolojileri için bir metaverse platformu olan SGVerse’i içeren beş ilk Blockchain araştırma projesi olacağını söyledi. Diğer projeler de kurumsal kullanım için Blockchain entegre etmeye ve finansal veri yönetimi çözümleri geliştirmeye çalışacak.

Son olarak hatırlatmak gerekirse Algorand Vakfı ve Singapur Blockchain Derneği, Singapur ve Güneydoğu Asya bölgesindeki Blockchain teknolojisinin gelişimini hızlandırmak için el sıkıştı.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
NTU ve Algorand, Blockchain Araştırma Merkezi Kurmaya Hazırlanıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!