Cardano (ADA), XRP’yi 6. En Büyük Kripto Varlığı Olurken; Boğalar Direnç Seviyesini Geçebilecek mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cardano’nun yerel jetonu ADA, piyasa değeri ile küresel olarak en büyük 6. kripto para biriminin yerini almak için XRP’yi geride bıraktı. CoinMarketCap’e göre ADA şu anda piyasa değerinde XRP’den yaklaşık 88 milyon dolar daha fazla.

cardano (ada), xrp’yi 6. en büyük kripto varlığı olurken; boğalar direnç seviyesini geçebilecek mi? 2

Cardano’nun İşlem Hacmi Son Bir Günde %70’in Üzerinde Arttı

ADA, 0,5472 dolarlık kilit bir direnç seviyesini kırdı ve şu anda son 24 saatte neredeyse yüzde 8 artışla 0,55 dolar civarında işlem görüyor.

CoinMarketCap’e göre işlem hacmi %70’in üzerinde arttı ve blok zincirinin gezginine göre ağ şu anda günde 75.000 işlem gerçekleştiriyor.

Forbes’a göre Cardano, ‘blok zincirlerinin interneti’ olmaya çalışan bir blok zinciri platformudur ve Ethereum katili olarak adlandırılan, en büyük kripto para birimleri listesinde 5. sıraya ulaşmaktan hala birkaç milyon uzakta olmasına rağmen, projenin potansiyelleri baltalanmamalıdır.

Birkaç gecikme ve ertelemeden sonra Cardano’nun geliştiricisi Input Output, Twitter’da Vasil Hard Fork için Mainnet’in yayınlanmadan önce güvenli bir şekilde yürütülmesi ve yönetilmesi gerektiğini açıkladı. Hard fork’un ana ağ lansmanının ne zaman gerçekleşeceğini belirleyecek üç göstergeyi özetlemeye devam ediyor.

Öncelikle ana ağ bloklarının %75’inin son Vasil düğüm adayı tarafından oluşturulması gerektiğini açıkladı. Ardından, Utoday başına yükseltme gerçekleşmeden önce mevcut likiditenin aslan payını temsil eden yaklaşık 25 borsaya dahil edilmesi gerekiyor.

Son olarak, önde gelen Cardano tabanlı merkezi olmayan uygulamaların (dapps) 1.35.3 düğüm sürümüne yükseltmesi gerekiyor. Minswap, ana ağ yükseltmesinden önce tetiklenecek.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
47

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cardano (ADA), XRP’yi 6. En Büyük Kripto Varlığı Olurken; Boğalar Direnç Seviyesini Geçebilecek mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!