Robinhood Web3 Kripto Cüzdanına İlgi Artıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Komisyonsuz borsa uygulaması Robinhood, kısa bir süre önce web3 kripto cüzdanını duyurmuştu. Robinhood’un web3 kripto cüzdanı bekleme listesine kaydolan müşterilerin sayısı 1 milyonu geride bıraktı.

Robinhood Web3 Cüzdanı Bekleme Listesi 1 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

ABD’nin en popüler komisyonsuz borsa uygulaması olan Robinhood CEO’su Vladimir Tenev, şirketin kısa bir süre önce duyurusunu yaptığı web3 kripto cüzdanı hakkında açıklamalarda bulundu. Vladimir Tenev açıklamasında, Robinhood’un kısa bir süre içinde kullanıma sunacağı web3 kripto cüzdanının artık bir milyonun üzerinde kullanıcıdan oluşan bir bekleme listesine sahip olduğunu belirtti. Tenev açıklamasında ayrıca, Robinhood’un ilgiyle beklenen web3 kripto cüzdanının önümüzdeki haftalardan itibaren beta test aşamasına gireceğini belirtti.

İlginizi çekebilir: Cardano’nun Logosu NASCAR Aracını Süsledi

Şirket tarafından yapılan açıklamada, müşterilerinin daha fazla müşteriyi kendisine katılma daveti göndererek bekleme listesini geride bırakabileceğini açıkladı. Nisan 2022 başlarında Robinhood, cüzdanın bekleme listesindeki tüm uygun kullanıcılar için kullanıma sunulduğunu açıklamıştı. Yeni özellik, kullanıcıların aracılık hesaplarından kripto para çekmelerine izin veriyor. Bununla birlikte Robinhood’un yeni web3 kripto cüzdanı, NFT gibi yaygın kullanılan özelliklere destek sunmanın yanında web3 temelli olduğu için internetin bir sonraki yinelemesinin gücünü de kullanabilecek. Son olarak Robinhood’un web3 kripto cüzdanının bu yıl içinde tüm kullanıcılara sunulması planlanıyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Robinhood Web3 Kripto Cüzdanına İlgi Artıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!