Bitcoin Ar-Ge Merkezi Vinteum, Brezilya’ya Genişliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto şirketleri Latin Amerika genişlemelerine devam ediyor. Kâr amacı gütmeyen kuruluş, Latin Amerika’daki geliştiricileri desteklemek için Brezilya genişlemesini duyurdu.

Vinteum, Brezilya Operasyonlarına Başlıyor

Brezilya ve daha geniş olarak Latin Amerika bölgesindeki Bitcoin geliştiricilerini destekleme amacına sahip olan, kâr amacı gütmeyen bir Bitcoin araştırma ve geliştirme merkezi Vinteum, operasyonlarına başladı. Şirketin Brezilya operasyonlarını Lightning Labs kurucu ortaklarından Lucas Ferreira ve ZEBEDEE’den André Neves sırasıyla şirketin yönetici direktörü ve ortaklıklar direktörü olarak görev alacak. Vinteum’un misyonu, Brezilya ve Latin Amerika’daki açık kaynak geliştiricilerini Bitcoin ve Lightning Network üzerinde çalışmak için eğitmek ve finanse etmek olarak açıklanıyor.

İlginizi çekebilir: Bitcoin (BTC) Teknik Analizi – 10 Ağustos 2022

Bitcoin Ar-Ge merkezi Vinteum’un ilk sponsor grubu, Pfefer Capital’den kurumsal yatırımcı olan John Pfeffer, Xapo Bank kurucusu Wences Casares, Bitcoin Blockchain şirketi Ripio’nun CEO’su ve kurucu ortağı Sebastian Serrano ve kripto para borsası Okcoin olarak açıklandı. Vinteum’un şu anda elinde bulundurduğu toplam fon miktarı ise henüz açıklanmadı. Vinteum, lansmanı duyurmasının yanında ilk hibe sahibi olarak Bruno Garcia’yı seçtiğini açıkladı. Garcia bir Bitcoin Core geliştiricisi ve Brink hibe alıcısı olarak tanımlanabilir. Vinteum’un eğitim direktörü olarak görev alacak olan Garcia, gelecek vaat eden geliştiricileri eğitmek ve aynı zamanda diğer projeler için eğitim sunmak için çalışmalar yürütecek.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Ar-Ge Merkezi Vinteum, Brezilya’ya Genişliyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!