Optimism TVL Miktarı Solana ve Polygon’u Geride Bıraktı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Toplam Kilitli Değer (TVL), günümüzde projelerin başarısı için önemli bir etken olarak karşımıza çıkmakta. Özellikle son dönemde piyasalarda yaşanan düşüş, toplam kilitli varlıkların da etkilenmesine ve projelerin sorgulanmasına neden oldu. Ancak Optimism‘in yükseliği fiyatta olduğu kadar TVL miktarında da gözleri doldurmaya devam ediyor.

Kaynak: Defillama

Optimism TVL Miktarı 1 Hafta İçerisinde Yüzde 350 Arttı

Ethereum Blockchain ağının üstündeki L2 çözümleri, 2022’de giderek daha popüler hale geliyor. Özellikle son dönemde adında sıkça söz ettiren L2 ana projeleri Optimism ve Arbitrum, 160’ın üzerinde protokolü bir araya getiriyor.

İlginizi çekebilir: Citi, Ethereum Merge Güncellemesinin Önemini Vurguladı

Merkeziyetsiz finans (DeFi) protokollerinin önemli bir takipçisi olan DefiLlama’nın verilerine göre, Optimism (OP) ağındaki 61 ürün, kilitli toplam değerde (TVL) 2.38 milyar dolara ulaştı. Polygon ağındaki (MATIC) ise 282 protokol 1.83 milyar dolar seviyesinde kaldı. Her iki sonuç da ödünç alınan paranın istatistiklerini içerirken Tron (TRX) ve Solana (SOL), sırasıyla 5.88 milyar dolar ve 2.29 milyar dolar kilitli varlığa sahipti.

Bu da henüz yeni yeni piyasada kendisine yer bulan Optimism’in günlük TVL hacminde Solana ve Polygon’u geride bıraktığı anlamına geliyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Optimism TVL Miktarı Solana ve Polygon’u Geride Bıraktı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!