Algorand’ın (ALGO) Yükselişi Neden Belli Bir Direnci Aşamıyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son birkaç gün içinde Algorand (ALGO) yaklaşık %10’luk kazançlar kaydetti. ALGO, 0,3 dolardan 0,328 dolara, Bitcoin aynı anda 20.8 bin dolar seviyesinden 23 bin dolara sıçradı.

Bu sıçramaya rağmen, Algorand daha uzun zaman çizelgesi çizelgelerinde özellikle yükseliş görünümüne sahip değil. Aslında token, Haziran ayından bu yana boğaları korkutan yerel bir direnç seviyesine ulaştı. Daha yüksek bir hareket beklenebilir mi?

ALGO 12 Saatlik Grafik

Algorand’ın (ALGO) Yükselişi Neden Belli Bir Direnci Aşamıyor? 4

12 saatlik grafikte 0,36 ila 0,29 ABD doları arasında bir aralık (soluk sarı) oluşumu görülebilir. Bu aralığın orta noktası (noktalı sarı) 0,327 dolardır. Bu orta seviye değerin, fiyat hareketine her iki yönde de karşı çıkması beklenebilir.

Yani orta seviye, işlem yaptığı yere bağlı olarak ALGO için hem destek hem de direnç görevi görebilir.

Bu değer, Aralık 2020’de destek görevi gören 0,3288 dolarlık bir direnç seviyesi ile iyi bir izdiham yaşadı.

Uzun vadeli Algorand yatırımcıları, fiyatın 2020 seviyelerine geri döndüğü gerçeğine dikkat etmelidir. Bu, yükseliş hissini azaltabilir. Bununla birlikte, son birkaç ayda aralıktaki düşüşler yaşandı ve yeniden test edildiğinde iyi bir satın alma fırsatı sunabilir.

12 saatlik Göreceli Güç Endeksi (RSI), nötr 50 işaretinin altındaydı ve düşüş momentumunu vurgulamak için direnç olarak yeniden test ediyor gibi görünüyordu.

ALGO 4 Saatlik Grafik

algorandAlgorand’ın (ALGO) Yükselişi Neden Belli Bir Direnci Aşamıyor? 5

Dört saatlik grafik, Algorand için 0.328 dolar seviyesinin önemini vurguladı. Temmuz ayı başlarında, yükseliş hareketlerine bir miktar direnç gösterdi. Benzer şekilde, geçen hafta aynı orta seviye işaret, satış baskısına karşı çıktı, ancak sonunda yenildi.

Endişe verici olan şey, Bitcoin 22.7 bin dolarlık direnci geçmeyi başarmış olsa da, ALGO’nun orta seviye seviyesini desteklemek için işe yaramadı.

Bu, ALGO alıcılarının zayıflığını gösterdi.

algorandAlgorand’ın (ALGO) Yükselişi Neden Belli Bir Direnci Aşamıyor? 6

Dört saatlik grafikte RSI 54’te kaldı ve son birkaç gündür nötr 50 çizgisinin altındaydı. Bu, düşüş momentumunun durma noktasına gelebileceğini gösterdi. Yine de ALGO’nun arkasındaki yükseliş momentumunu özetlemiyor.

Stokastik RSI aşırı alım bölgesindeydi ve aşağı yönlü bir çizgi oluşturdu ve zayıf bir geri çekilme sinyali verdi.

Müthiş Osilatör (AO) de sıfır çizgisinin altındaydı. Fakat, yakında bir yükseliş geçişi yapabilir, ancak ALGO’nun arkasındaki güçlü yükseliş momentumunu mutlaka vurgulamaz.

A/D göstergesi geçen hafta düşüşte. Madeni para son birkaç gün içinde %8 değer kazanmasına rağmen, A/D’de buna karşılık gelen bir sıçrama görülmedi. Bu nedenle, yukarı doğru hareket, iyi bir talebin arkasında olmayabilir.

Çözüm

ALGO’nun arkasındaki talep eksikliği endişe vericiydi. Fiyat hareketine bağlı olarak, 0,328 doların desteğe çevrilmesi, 0,313 doların altında geçersiz kılma ile bir satın alma fırsatı sunabilir.

0,29 dolar bölgesinde, aralığın altında daha güvenli bir satın alma fırsatı yer alacak. Bitcoin 24,5 bin dolar seviyesinin üzerine çıkabilirse, Algorand için de yakında bir yükseliş eğilimi kendini gösterebilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
32

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Algorand’ın (ALGO) Yükselişi Neden Belli Bir Direnci Aşamıyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!