Beyaz Saray’ın Bir Blockchain Uzmanı Olacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain teknolojisi hemen hemen her alana yayılmaya devam ediyor. Bununla birlikte birçok ülke, hizmetlerine Blockchain teknolojisini entegre etmeye başladı. Bu kez ABD teknoloji yasası aracılığıyla Beyaz Saray‘a Blockchain uzmanı atağını duyurdu.

Beyaz Saray, Blockchain Uzmanını Atadı

Blockchain teknolojisi, hızla benimsenmeye başladı. Bir yandan kripto para düzenlemesiyle uğraşan ABD, Blockchain teknolojisini de takip etmeye devam ediyor. Son olarak ABD teknoloji yasası aracılığıyla Beyaz Saray’da bir Blockchain uzmanı olacağı aktarıldı.

ABD’de dün yapılan bir Meclis oylamasından sonra Kongre’nin her iki partisinden destek alan mevzuatta, Bilim ve Teknoloji Politikası Ofisinde çalışacak Blockchain ve kripto para konularında yeni bir danışman olacağı açıklandı.

İlginizi çekebilir: Daimler’in Güney Doğu Asya Kolundan Blockchain Çözümü

Kongre Blockchain Grubu Eşbaşkanı Darren Soto konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

Hükümetimizde inovasyonun şekillenmeye devam etmesini sağlamak için gereken politikayı geliştirmekten gurur duyuyorum.

Çip ve Bilim Yasası olarak bilinen tasarının, parti ve Başkan Biden için önemli bir siyasi kazanç sağlayacağı kabul ediliyor.

Ayrıca hatırlatacak olursak, Eski Beyaz Saray iletişim direktörü Anthony Scaramucci, Bitcoin’in önümüzdeki aylarda yeniden yükselişe geçeceğini söylemişti.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Beyaz Saray’ın Bir Blockchain Uzmanı Olacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!