Cardano Fiyat Analizi: ADA 0,50 Doları Aldı Fakat İşte İzlenmesi Gereken Kritik Seviye!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün güzel bir rahatlama rallisinin ardından ADA yeniden 0,50 dolarlık psikolojik seviyeye ulaşmayı başardı.

Temel Destek seviyeleri: 0,45 ABD Doları, 0,38 ABD Doları

Anahtar Direnç seviyeleri: 0,55, 0,66 ABD doları 

Cardano 0,45 dolardan iyi bir destek buldu ve o zamandan beri alıcılar fiyat hareketini devraldı ve bu yazının yazıldığı sırada kripto para biriminin 0,50 dolara ulaşmasına yardımcı oldu. Bununla birlikte, bugün momentum azaldı ve boğaların yükseliş trendini sürdürebilmeleri için 0,55 dolarlık direncin üzerine çıkması gerekecek.

Cardano Fiyat Analizi: ADA 0,50 Doları Aldı Fakat İşte İzlenmesi Gereken Kritik Seviye! 3

Teknik Göstergeler

İşlem Hacmi: Dün önemli bir alım baskısından sonra bugünün hacmi kırmızı renkte. Boğalar kontrolü yeniden kazanmaya çalışabilir, ancak önlerinde zor bir görev var.

RSI : Günlük RSI son birkaç günde 50 puan civarında kaldı. Bu, piyasada bir miktar kararsızlık olduğunu gösteriyor ve fiyatı kilit seviyelerde düz bir trende yerleştiriyor.

MACD : Günlük MACD yükselişte, ancak histogram ivme kaybediyor. Boğaların gelecekte olası bir düşüş eğiliminden kaçınmaları için 0,55 doların üzerine çıkmak gerekiyor.

ada Cardano Fiyat Analizi: ADA 0,50 Doları Aldı Fakat İşte İzlenmesi Gereken Kritik Seviye! 4

ADA Fiyatı İçin Kısa Vadeli Tahmin

Alıcılar ADA’yı 0,45 dolarlık kritik destekte kurtarmayı başardılar, ancak direnci kıracak güce sahip olacaklar mı? Aksi takdirde, kripto para birimi Mayıs ayında belirlenen kritik seviyeler arasında değişmeye devam edebilir. Bu konsolidasyon dönemi oldukça uzuyor ve kırılma gerçekleştiğinde muhtemelen çok önemli olacak.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
18

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cardano Fiyat Analizi: ADA 0,50 Doları Aldı Fakat İşte İzlenmesi Gereken Kritik Seviye!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!