Harmony, Horizon Saldırı Sonrası Yeni Token Basacak • Coinkolik

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Harmony, Horizon köprüsünde kaybedilen 100 milyon doları telafi etmek için hazine fonlarını kullanmama kararı aldı. Proje uğradığı saldırı sonrası bir süredir geliştirici ekibi ile zararı karşılamanın yollarını arıyordu. Son olarak proje geliştiricileri, projenin kayıplarını karşılamak için ONE token’ı basmaya karar verdi.

Harmony, Horizon Saldırısındaki Zararı Kapatmak için ONE Basacak

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kısa bir süre önce Harmony geliştiricileri protokolün yönetim forumunda yayınlanan bir teklifte, “Horizon köprüsü, yaklaşık 65.000 cüzdan ve 14 farklı varlık türünde 99.340.030,00 dolar değerinde dijital varlığın kaybına neden oldu” dedi. Harmony ekibi, etkilenen cüzdanlara zarar veren ekosistemin genel gücü için proje için uygulanabilir ve en uygun şekilde hafifletilmesinin önemli olduğunu düşünüyor.

İlginizi çekebilir: Hazine ve Maliye Bakanı, Binance CEO’su ile Görüştü

Bu noktada geliştiriciler iki seçenek sundu. İlki, üç yıllık bir süre boyunca ayda 138 milyon token’a eşit olan 4.97 milyar ONE‘ın basımı ile tahmini yüzde 100’ünü geri ödeme teklif ediyor. İkincisi, tahmini yüzde 50’lik bir geri ödeme teklif ediyor. Bu, aynı dönemde aylık 2.48 milyar ONE veya 69 milyon token basımı anlamına geliyor.

Haber Kaynağı www.coinkolik.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Harmony, Horizon Saldırı Sonrası Yeni Token Basacak • Coinkolik
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!