Ethereum: Bu Metrikler Yatırımcılara Biraz Netlik Kazandırabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) Temmuz ayında oldukça zorlu bir yolculuğa tanık oldu. Altcoin’in fiyatı 1.040 dolara kadar düştü ve ardından üç haftalık bir süre içinde 1.640 dolara kadar yükseldi.

%58’in üzerindeki böyle bir fiyat değişikliği, Bitcoin (BTC) ve ETH gibi büyük zincirlerde nadir görülen bir anomalidir . Ancak haftaya son çirkin başlangıç ​​birkaç kaşını kaldırdı. Ve sorabilirsiniz Ethereum bir “söylentiyi satın almak, haberleri satmak” durumu olacak mı?

ETH ağı şu anda karışık işaretler gönderiyor. Bu, yatırımcıların ETH’nin fiyat hareketleri hakkında kesinlik kazanmasını zorlaştırdı.

Ek olarak, Santiment’ten gelen veriler, “çok” bir teslimiyetin gerçekleştiğini ileri sürdü. Peki Ethereum buradan nereye gidiyor? Zincir üstü veriler bu soruyu yanıtlamamıza yardımcı olabilir.

Veriler Ne Diyor?

Ethereum’da olumlu bir kıvılcım, ağdaki artan günlük aktif adres sayısıdır. Ethereum, 13 Mayıs’tan bu yana ilk kez 600 binin üzerinde aktif adresi geçti. Bu bizi, Ethereum’un Luna patlamasından kaynaklanan bir serpinti zirvesinde olduğu zamanlara götürüyor.

Ethereum: Bu Metrikler Yatırımcılara Biraz Netlik Kazandırabilir! 5

Ağırlıklı duyarlılık metriği, şu anda pek çok kişinin Ethereum hakkında konuşmadığını gösteriyor. Birleşme haberi, kendisini sürdüremeyen ilgiyi ateşledi.

Öyle olsa bile, şu anda sosyal medyada Ethereum’a karşı olumsuz bir önyargı var. Bu, ETH’nin 1.300 $ işaretine son düşüşünde belirgin olan trader duyarlılığı faaliyetine de yansıyor.

ethereumEthereum: Bu Metrikler Yatırımcılara Biraz Netlik Kazandırabilir! 6

Kripto kışının başlangıcından önce bile, ETH potansiyel olarak endişe verici bir eğilimin başlangıcını gördü. Ağın borsalarda oturan madeni paraları, 2022’deki büyük geri çekilmelerin ardından istikrarlı bir yükselişe tanık olmaya başlamıştı.

Bununla birlikte, eğilim Temmuz ayındaki rahatlama çalışmasına rağmen henüz herhangi bir eğilim tersine dönüşünü ölçeklendirmedi.

ethereumEthereum: Bu Metrikler Yatırımcılara Biraz Netlik Kazandırabilir! 7

Ayrıca, Piyasa Değerinin Gerçekleşen Değere (MVRV) oranı da düşen tüccar duyarlılığının bir başka göstergesidir.

Son 30 gündeki tüccarlar için ortalama getiriler aşırı şişirildi. %15’in üzerindeki herhangi bir şeyin, bir ağın kârının aşırı ısınmaya başladığının bir işareti olduğu bir metrikte, ETH’nin 30 günlük MVRV’si %33 gibi devasa bir seviyeye ulaştı. Dolayısıyla bu oran %0’a düşene kadar ETH ticareti riskli bir işlem olmaya devam ediyor.

ethereumEthereum: Bu Metrikler Yatırımcılara Biraz Netlik Kazandırabilir! 8

Genel olarak, ETH traderları, amiral gemisi madeni para 1.620 $ seviyesini kaybettikten sonra soruya atıldı.

Haftaya kötü bir başlangıç ​​yaptıktan sonra ETH tekrar negatif bölgeye düştü. Bu, ETH çevresindeki “şiddetli” olumsuz tüccar duyarlılığına da ışık tutuyor. Bu aynı zamanda traderların Ethereum’un fiyat artışını sürdürmesi konusunda hala karamsar olduğu anlamına geliyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
42

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum: Bu Metrikler Yatırımcılara Biraz Netlik Kazandırabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!