Blockchain Şirketi Immutable, Çalışanlarının Yüzde 8’ini İşten Çıkardı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasında yaşanan düşüş Blockchain şirketlerini de etkisi altına aldı. Oldukça kritik bir dönemden geçen kripto şirketleri bu zamanları en az hasarla atlatmak için çalışanlarını işten çıkarma yöntemini izliyor. Son olarak Blockchain şirketi Immutable da çalışanlarını işten çıkardığını açıkladı.

Blockchain Şirketi Immutable, Çalışanlarının Yüzde 8’inin İşine Son Verdi

Blockchain tabanlı oyun geliştiricisi Immutable’ın, çevrimiçi kart oyunu Gods Unchained’e odaklanacağı ve bu yüzden 20’den fazla çalışanını işten çıkardığı aktarıldı.

İlginizi çekebilir: Harmony, Kullanıcılarına Geri Ödeme Yapmanın Yollarını Arıyor

The Block‘a göre Immutable, bu haftanın başında 15 dakikalık hazırlıksız bir toplantının ardından çalışanlarının işine son verdi. Immutable konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Ekibimizin üyelerini kaybetmekten nefret ediyoruz ve işten çıkardığımız çalışanlarımız için sorunsuz bir geçiş sağlayacağız. Hızlı bir şekilde büyümeye devam edeceğiz. Önümüzdeki beş yıl içinde toplam çalışan sayısını 360’a çıkaracağız.

Ayrıca hatırlatacak olursak kripto para borsası Gemini de, çalışanlarının yüzde 7’sini işten çıkarttığını ve potansiyel işten çıkartmaların yolda olduğu olduğunu aktarmıştık. Son olarak Hong Kong merkezli lisanslı bir kripto borsası OSL, Coinbase, Gemini ve BitMEX gibi rakiplerine katılarak, çalışanlarını işten çıkarma kararı almıştı.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Blockchain Şirketi Immutable, Çalışanlarının Yüzde 8’ini İşten Çıkardı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!