Chainlink (LINK) Bu Metriklerle Kısa Vadede Toparlanabilir…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

LINK sahipleri, 2022 ayı piyasası boyunca oldukça heyecanlı bir yolculuktalar. Ve özellikle, dibe doğru (şimdiye kadar).

Fiyatı, bir swing trader’ının hayalini gerçekleştiren yukarı ve aşağı fiyat hareketleri ile karakterize edilmiştir. Ancak, Temmuz’daki performansı nispeten azaldı, peki bu fırtına öncesi sessizlik olabilir mi?

LINK, bu yılki ayı piyasası boyunca en aktif kripto para birimlerinden biri oldu. En iyi dijital para birimlerinin bazıları göreli fiyat durgunluğu dönemlerinden geçerken bile iyi fiyat hareketlerini sürdürdü.

Ayrıca, fiyat seviyelerini Mayıs ayının en düşük seviyelerinin üzerinde tutan birkaç kripto para arasında yer alıyor.

Kripto para birimi, beklenmedik bir şekilde, son rallide piyasa değerine göre en iyi kriptolar arasında en düşük kazanç sağlayanlardan biri oldu.

LINK, Haziran ayındaki yüksek hareketlilik göz önüne alındığında, görece düşük bir performans olan sadece %32 oranında ralli yaptı. En son rallisi sırasında 7.60$’da zirve yaptı ancak şimdiden %12 gerileyerek 6.63$’lık basın zamanı fiyatına çekildi.

Chainlink (LINK) Bu Metriklerle Kısa Vadede Toparlanabilir… 4

%50 RSI Alım Bölgesi Olabilir mi?

%50 RSI seviyesi, tarihsel olarak çoğu yükseliş döneminde bir direnç seviyesi olarak kabul edildi.

Genellikle düşüş performansı sırasında destek sağlar. LINK’in fiyatı %50 seviyesine geri çekildi ancak bu seviye, fiyatı tekrar yukarı çekmek için yeterli desteği sağlayabilir mi?

Böyle bir sonuç, boğaları geri çağırmak için mevcut fiyat seviyesinin yakınında yeterli birikimin olması gerektiği anlamına gelir.

LINK’in tedarik dağılımı, en büyük bakiyeye sahip adreslerin halihazırda mevcut indirimden geri satın aldığını ortaya koyuyor.

Şu anda 10 milyondan fazla LINK coini tutan adresler, dolaşımdaki coinlerin en büyük payını elinde tutuyor. Basın saatinin son 24 saatinde bakiyelerini %1,01 oranında artırdılar.

linkChainlink (LINK) Bu Metriklerle Kısa Vadede Toparlanabilir… 5

10.000 ila milyon arasında coin tutan diğer en iyi adreslerin çoğu, bakiyelerini azaltarak satış baskısına katkıda bulundu.

Bununla birlikte, yükselişin geri sıçrama olasılığının arttığını gösteren yeniden birikim belirtileri vardı.

Basın zamanında, LINK’in MVRV oranı, son ralli sırasında birçok trader’ın kar elde etmesiyle dört haftalık zirvesi olan %13.76’dan %4.72’ye düştü.

Ayrıca, baskı süresinin son 24 saatinde hızı önemli ölçüde arttı. Bu önemli bir gözlem çünkü aynı dönemde düşüş baskısı belirgin şekilde yavaşladı.

linkChainlink (LINK) Bu Metriklerle Kısa Vadede Toparlanabilir… 6

Daha yüksek hız, boğalar ve ayılar arasında devam eden savaş çekişmesini doğrular.

Satın alma baskısı, satış baskısını emmek için sağlıklı bir iş çıkarıyor.

Aşağı yönlü baskıyı sollamak için yeterli hacim olacaksa bir ralli beklenebilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
31

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Chainlink (LINK) Bu Metriklerle Kısa Vadede Toparlanabilir…
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!