Ethereum 1.600 Dolara Dokunurken, Cardano %5 Yükseldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BNB, DOGE, SOL ve diğerleri sakin dururken, Cardano altlar arasında en fazlasını kazandı.

Hafta sonu, Bitcoin bir kez daha 23.000 doların altında otururken, kripto pazarından çok az önemli hareketlerle geliyor. Çoğu altcoin de sakin, Cardano günde %5’lik bir artışın ardından birkaç istisna arasında yer alıyor.

Son yedi gün, birincil kripto para birimi için oldukça iyi geçti. Varlık, önceki haftanın 19.000 doların altındaki düşüşünden kurtuldu ve Pazartesi gününe yaklaşık 22.000 dolardan girdi.

Boğalar piyasanın kontrolünü elinde tuttu ve BTC’yi daha da kuzeye itti. Bu, Çarşamba günü 24.000 doların biraz üzerinde bir fiyat artışıyla sonuçlandı. Bu, bir aydan fazla bir süredir bitcoin’in en yüksek fiyat etiketi oldu.

Bununla birlikte, Tesla’nın Çin’deki COVID-19 kilitlenmeleri nedeniyle 2. çeyrekte BTC varlıklarının çoğunu sattığı öğrenildiğinde manzara değişti. Bitcoin hızlı tepki verdi ve saatler içinde 2.000 doların üzerine düştü.

Yine de toparlandı ve dünkü işlem gününün çoğunu geçirdiği 23.000$’a yaklaştı ve şimdi de orada oturuyor. Bu nedenle, piyasa değeri hala 450 milyar doların çok altında ve alternatifler üzerindeki hakimiyeti %41.6’da.

Ethereum 1.600 Dolara Dokunurken, Cardano %5 Yükseldi! 3

Cardano Öncülük Ediyor

Çoğu altcoinden etkileyici fiyat performansları gören önceki hafta sonundan farklı olarak, bu sefer çoğu sessizce otururken durum oldukça farklı görünüyor.

Ethereum, küçük bir günlük artışın ardından son kazanımlarıyla devam ediyor. Bu nedenle, ikinci en büyük dijital varlık 1.600 doları geri aldı.

Ripple, Dogecoin ve MATIC de biraz yeşil renkte. Cardano, günlük %5’lik bir artışla daha büyük sermayeli alt’lardan en kayda değer kazançtır. Sonuç olarak, ADA 0,5 doların biraz üzerinde işlem görüyor.

Buna karşılık, BNB, Solana, Dogecoin, Shiba Inu ve Avalanche kırmızı renktedir.

Alt ve orta kapakların çoğu da günlük ölçekte oldukça durgun. Bu nedenle, tüm kripto varlıklarının kümülatif piyasa değerinin 1.050 trilyon dolar civarında sakin kalması şaşırtıcı değil.

cardano Ethereum 1.600 Dolara Dokunurken, Cardano %5 Yükseldi! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
31

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum 1.600 Dolara Dokunurken, Cardano %5 Yükseldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!