Chiliz [CHZ] Bu Seviyeleri Görmeden Önce Kısa Vadeli Düşüşlere Maruz Kalabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Chiliz [CHZ] ağı, son iki yılda fan token lansmanları sayesinde güçlü bir büyüme ve fayda elde etti. Ne yazık ki bu, yerel jetonu CHZ’yi ayı piyasasından korumak için yeterli değildi. CHZ boğaları Haziran ortasından bu yana sağlıklı bir görünüme kavuştu, ancak bu sadece bir başlangıç ​​olabilir.

CHZ’nin fiyat hareketinin diğer en iyi kripto para birimlerininkiyle karşılaştırılması, fiyat hareketi hakkında ilginç bir şey ortaya koyuyor. Dijital para birimlerinin çoğu Haziran ayında düşüşlerini sürdürürken, CHZ’nin düşüş eğilimi onu Mayıs destek seviyesinin biraz altına itti. En son zirvesine %45 kadar gerileyerek 0.12 $ seviyesinde geri döndü.

Chiliz, son üç gündeki hafif bir geri çekilmenin ardından 22 Temmuz’da 0.108 dolardan işlem gördü. Bununla birlikte, son üç aydaki fiyat hareketi, ileriye doğru ne bekleyeceğiniz konusunda fikir veriyor. CHZ’nin 0.140 $ fiyat seviyesindeki en yakın direnç bölgesini yeniden test etmeden önce mevcut fiyat seviyesinden en az %28 daha fazla yükseliş için hala yeri var. İkincisi, 0.236 Fibonacci düzeltmesi içinde ve aynı seviye Mayıs ayında direnç gösterdi.

Chiliz [CHZ] Bu Seviyeleri Görmeden Önce Kısa Vadeli Düşüşlere Maruz Kalabilir! 4

Chiliz Boğaları, Yeniden Direnç Testi İçin Yeterli Momentumu Toplayabilir mi?

CHZ’nin uzun vadeli performansı muhtemelen 0.140 $ direncini bir mil geçecektir. Ancak, kısa vade belirsizlikle dolu. Bu belirsizliğin bir kısmını, biraz daha yukarı yönlü alım için yeterli alım hacmi olup olmadığını belirlemek için CHZ’nin döviz akışlarına bakarak ortadan kaldırabiliriz. CHZ’nin döviz girişleri, son 24 saatte 1,68 milyon jetona kadar çıkan çıkışlara karşı 12,12 milyon jetona ulaştı.

chiliz Chiliz [CHZ] Bu Seviyeleri Görmeden Önce Kısa Vadeli Düşüşlere Maruz Kalabilir! 5

Chiliz, çıkışlardan daha yüksek döviz girişlerine sahipti, bu nedenle düşüş tarafına doğru eğildi. Yukarıdaki gözlem, borsalardaki arz artışındaki artışın yanı sıra en iyi adreslerden çıkışlarla uyumludur. Başka bir deyişle, en iyi adreslerden gelen satış baskısı arttıkça CHZ biraz daha aşağı yönlü olabilir.

chiliz Chiliz [CHZ] Bu Seviyeleri Görmeden Önce Kısa Vadeli Düşüşlere Maruz Kalabilir! 6

CHZ’nin 30 günlük MVRV oranı son 30 günde önemli ölçüde yükseldi. Bu, dipteki alıcıların çoğunun zaten kârda olduğunu ve dolayısıyla satış teşvikinin olduğunu gösterir. Bu aynı zamanda, muhtemelen daha düşük fiyatlarla geri dönmek isteyecekleri anlamına gelir.

CHZ’nin zincir üstü ölçümleri, bu zor direnç yeniden testinden önce muhtemelen daha kısa vadeli bir olumsuzluğa tanık olacağımızı gösteriyor. Bununla birlikte, bu, hala güçlü bir yükselişi destekleyebilecek hakim piyasa duyarlılığına tabidir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
48

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Chiliz [CHZ] Bu Seviyeleri Görmeden Önce Kısa Vadeli Düşüşlere Maruz Kalabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!