Solana: SOL Sahiplerinin Hafta Sonu Kutlama Yapacaklarının Nedenleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana, 2022’nin ikinci çeyreğindeki kripto krizi sırasında bile olumlu kazanımlar göstermeyi başardı. Daha geniş pazar düşüşü tüm pazarda yaygın olsa da, Solana önceki çeyrekteki kullanıcıları ve etkinliği korudu.

Ancak SOL tokeni, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 258.93$’dan (ATH) %64’ün üzerinde düştü.

İşte Başlıyoruz

Solscan’dan gelen en son veriler, SOL ağının bu güncellemelerine ışık tuttu. SOL’daki günlük aktif adresler, Kasım 2021’deki ATH’den bu yana şaşırtıcı bir artış gösterdi.

Ayrıca, SOL’daki benzersiz adresler, Kasım rallisi sırasında 697.8k ile zirveye ulaştı. Bu sayılar zamanla arttı ve 14 Temmuz’da 850 bin sınırını aştı. Solana sadece eski kullanıcıları elde tutmakla kalmadı, aynı zamanda sektörden yeni kullanıcıları da kendine çekiyor.

Solana: SOL Sahiplerinin Hafta Sonu Kutlama Yapacaklarının Nedenleri 3

SOL’daki kullanıcı işlemleri, sekiz milyondan fazla işlemde bir düşüş gördü. Diğer Katman-1 zincirleriyle karşılaştırıldığında, Solana kullanıcıları elde tutmada başarılı oldu. Bu kısmen SOL’un son aylarda kökten iyileşen gelişmekte olan ekosisteminden kaynaklanmaktadır.

solanaSolana: SOL Sahiplerinin Hafta Sonu Kutlama Yapacaklarının Nedenleri 4

Burada Durmak Yok

SOL kullanıcılarının bu rahatlama döneminde neşeli olmak için daha fazla nedeni var. Ağ, Tomorrowland NFT koleksiyonunu başlatmak için ayarlandı. Henüz bilmiyorsanız, Tomorrowland dünyanın en büyük müzik festivallerinden biridir.

Tomorrowland’in “The Reflection of Love” koleksiyonu, Web2 ve Web3 arasındaki boşluğu kapatmayı hedefliyor. Yayınlanan tweet’e göre,

“Bu (koleksiyon), sahiplerine NFT’lerini, doğal finansal ve sosyal değeri olan gerçek hayattaki bir yardımcı programa dönüştürmeleri için yetki veriyor.”

Tomorrowland koleksiyonlarının her birinden bir NFT satın almak, kullanıcının bir madalyon oluşturmasına olanak tanır. Madalyon daha sonra kullanıcının ömür boyu yaklaşan tüm bilet düşüşleri için “özel” üye listesinde olmasına izin verir.

Solana NFT Dünyasını Kontrol Etme

SOL NFT pazarı, Ethereum’un NFT blok zincirlerinin yönetimindeki gücünün gerisinde kalmaya devam ediyor. Ancak Solana, geçtiğimiz hafta servetlerinde %6,28 oranında makul bir artış elde etti. Bunun çoğu, NFT piyasalarının genel olarak toparlanmasına bağlanıyor.

Bununla birlikte, diğer yandan Ethereum, BAYC, CryptoPunks ve Otherdeed dahil olmak üzere bir dizi büyük koleksiyonla NFT pazarlarına hükmetmeye devam ediyor.

SOL, geçen hafta satış hacmine göre ilk 50 NFT’de sadece dört katılımcıya sahipti. Solana’nın en son lansmanından sonra nasıl ilerlediğini görmek ilginç olacak.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
52

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana: SOL Sahiplerinin Hafta Sonu Kutlama Yapacaklarının Nedenleri
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!