Loopring (LRC) – GameStop NFT İşlemlerinde %15 ve 5,7 Milyon Dolar Arttı, Ancak…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Loopring, Ethereum için bir Katman 2 çözümü haline getirmede başarılı oldu. Aslında, aynı şey zincirin yeteneklerini genişletmeye devam ediyor.

GameStop’un NFT pazarının gelişi bu yönde atılmış bir adımdı. Ve ortaya çıktığı gibi, çabalar şimdi meyvelerini veriyor.

Yükselişte Döngü

Ethereum’un halihazırda mevcut bir NFT pazarı olan Opensea, uzaydaki en büyüğü var. GameStop’un marka değeri ile Loopring’in L2’sinin düşük maliyeti bir araya geldiğinde pazarın büyük bir hit olmasını sağlıyor. 

Zincir içi verilere göre, 12 Temmuz’daki lansmanından bu yana 6 gün içinde, L2 blok zincirindeki toplam NFT işlem hacmi 5.78 milyon doları aştı. Aslında, piyasada 176 binden fazla NFT basıldı.

Loopring (LRC) – GameStop NFT İşlemlerinde %15 ve 5,7 Milyon Dolar Arttı, Ancak… 5

Ancak Opensea ile karşılaştırıldığında hacim çok fazla değil. Özellikle NFT pazarı sadece 24 saat içinde 16 milyon doların üzerinde işlem/ticaret gerçekleştirdiğinden beri.

loopring Loopring (LRC) – GameStop NFT İşlemlerinde %15 ve 5,7 Milyon Dolar Arttı, Ancak… 6

Buna rağmen GameStop’un pazarı büyüdükçe sektördeki yerini bulacaktır. Bu yıl 2021’de ürettiği 40 milyar dolarlık hacmi elden geçirmiş biri.

Ek olarak, Loopring’in kendisi üzerindeki etkisi de L2 tokenini dikkat edilmesi gereken bir altcoin yapacak.

Beta pazarının piyasaya sürülmesinden bu yana LRC, %19,91’lik bir etkiyle 0,43 $’dan işlem görmek üzere yükselen bir yükseliş trendi içinde.

Söz konusu artışın %14,44’ü yalnızca son 24 saat içinde geldi ve altcoini tekrar 0,45 $’lık bir destek seviyesine çevirmeye yaklaştırdı.

loopring Loopring (LRC) – GameStop NFT İşlemlerinde %15 ve 5,7 Milyon Dolar Arttı, Ancak… 7

Ayrıca, daha geniş piyasanın yükseliş eğilimi ile birlikte Göreceli Güç Endeksi (RSI) de satın alma baskısında bir artışı vurguluyor gibiydi. Aslında, son zam, göstergeyi üç ay sonra pozitif bölgeye itti.

Bu ralli kendini sürdürebilirse, Loopring piyasa değerini iyileştirebilir. Bu, daha fazla yatırımcı ve NFT yatırımcısını çekmek için çok önemli olacaktır.

loopring Loopring (LRC) – GameStop NFT İşlemlerinde %15 ve 5,7 Milyon Dolar Arttı, Ancak… 8

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
12

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Loopring (LRC) – GameStop NFT İşlemlerinde %15 ve 5,7 Milyon Dolar Arttı, Ancak…
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!