Bitcoin Madencisi Marathon’dan Yeni Anlaşma

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin madencilik şirketi Marathon, barındırma sağlayıcısı Applied Blockchain ile şirketi 270 megawatt’a yükseltme seçeneğiyle birlikte en az 200 megawatt enerji kapasitesinin sağlanması için bir anlaşma imzaladı. Marathon bu anlaşma ile faaliyetlerini de güvence altında almış oldu.

Bitcoin Madencisi Marathon’dan 200 Megawatt’lık Anlaşma

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre iki barındırma tesisinde saniyede 9.2 exahash (EH/s) hash oranını temsil eden yeni madencilik araçlarını kullanacak. Yeni anlaşma, Marathon’un 5 Temmuz 2022’de Compute North ile zaten güvence altına aldığı 42 megawattlık ek barındırma kapasitesinin üstüne konumlandırılıyor. Konu hakkında açıklama yapan Marathon başkanı ve CEO’su Fred Thiel, “2023’te Bitcoin madenciliği için saniyede 23.3 exahash bilgi işlem gücü elde etme hedefimizi desteklemek için artık yeterli barındırma kapasitesine sahip olduğumuza inanıyoruz.” ifadesini kullandı.

İlginizi çekebilir: İsveç, Enerji Kullanımı Nedeniyle Bitcoin Madenciliğine Tepkili

Applied Blockchain’in tesisleri hala yapım aşamasında ve madencilik tesislerinin kurulumu 2022’nin dördüncü çeyreğinde başlayacak ve 2023 yılının ortalarında tamamlanacak. Applied Blockchain başkanı ve CEO’su Wes Cummins konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Kripto para piyasalarındaki oynaklığa rağmen barındırma hizmetimize olan talep güçlü kalıyor ve 2023 mali yılı ve sonrası için işimizin büyüme potansiyeline dair sürekli güven veriyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Madencisi Marathon’dan Yeni Anlaşma
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!