Litecoin (LTC) Traderları, Kârları İçin Bu Fiyat Seviyelerinden Yararlanabilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasa genelindeki son kazançlar, Litecoin (LTC) alıcılarının son 24 saat içinde 53 dolar seviyesini geri almasına yardımcı oldu. Sonuç olarak, altcoin, güçlü satın alma ivmesi yansıtmak için EMA şeritlerinin üzerine hızla sıçradı.

Ayrıca, son zamanlardaki yükselişi saran mum çubukları, satın alma baskısında sağlam bir yükselişi yansıttı. 55 dolarlık bölgedeki yüksek fiyatların sürekli olarak reddedilmesi, altcoinin olası canlanmadan önce kısa vadeli bir geri çekilmeye neden olabilir.

LTC 4 Saatlik Grafik

Litecoin (LTC) Traderları, Kârları İçin Bu Fiyat Seviyelerinden Yararlanabilir 3

Altcoinin satın alma canlanması, son iki hafta içinde daha yüksek zirveleri test etmesine neden oldu. Ayılar 55 dolar seviyesini sağlarken, LTC önceki beş gün boyunca yükselen bir kanal hareketi gördü.

Kontrol Noktası (POC, kırmızı) yakınında kısa bir sıkıştırma aşamasından sonra, kripto sonunda alıcılar lehine geçici bir kırılma gördü. Litecoin, 55,8 $ bölgesi civarındaki yüksek fiyatların güçlü bir şekilde reddedildiğini gösteriyor.

EMA şeritleri nihayet kuzeye bakarken, boğalar uzun vadeli trendi yönlendirmeyi amaçladı. 200 EMA’ya (yeşil) sahip bir yükseliş geçişi, alt’ı uzun vadeli bir yükseliş trendi için konumlandırabilir.

55 dolardan hemen bir toparlanma, alıcıların yukarı kanalın alt trend çizgisini yeniden test etmelerine yardımcı olabilir. Kanalın altındaki herhangi bir kapanış, alt’ı kısa vadeli bir geri çekilmeye maruz bırakabilir. Bu durumda, Litecoin, boğalar satın alma baskısını kışkırtmak için devreye girmeden önce 52 dolarlık bölgeye veya POC’sinin yakınına yönelebilir.

Gerekçe

litecoin Litecoin (LTC) Traderları, Kârları İçin Bu Fiyat Seviyelerinden Yararlanabilir 4

Göreceli Güç Endeksi (RSI) sonunda aşırı alım bölgesinin ötesinde güvenilir bir kapanış gördü. Bu seviyeden olası bir geri dönüş, önümüzdeki seanslarda satın alma baskısını hafifletebilir.

Ayrıca, Hacim Osilatörü, fiyat hareketinin yüksek zirvelerinden farklı olarak daha düşük zirvelere işaret etti. Bu, düşüş eğilimini ortaya çıkardı. İlginç bir şekilde, Müthiş Osilatör aylık en yüksek seviyesine dokundu ve geri dönüş bölgesine ulaşırken güçlü bir satın alma avantajı sergiledi. 

Çözüm

Dirençlerin birleşmesi ve kısa vadeli göstergeler göz önüne alındığında, LTC muhtemelen 55 dolarlık bölgede bir engel görebilir. Modelin altına düşme, yukarıda belirtilen hedeflerle bir kısa devre sinyalini tetikleyecektir.

Bununla birlikte, Litecoin, Bitcoin ile 30 günlük %69’luk bir korelasyonu paylaşıyor. Bitcoin’in hareketine yakından bakmak, karlı bir hamle yapmak için zorunlu olacaktır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
59

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Litecoin (LTC) Traderları, Kârları İçin Bu Fiyat Seviyelerinden Yararlanabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!